2777
2789

حالم خوب نیست بچه ها..... تازه اومدم تو سایت....

خالم سرطان داره و تقریبا داره روزای آخر زندگیشو طی میکنه...  

حالم خوب نیست از مرداد98 ندیدمش ..... خیلی باهاش خاطره دارم ....اما تصویری ک الان ازش دیدم خاطره های خوب و تبدیل میکنه ب بدترینا..  

نمیتونم جلو هیچکس اشک بریزم تقریبا دارم دیوونه میشم....

همه رو دلداری میدم اما ب خودم ک میرسم ب حرفای خودممم شک میکنم..

همش از خودم میپرسم واقعا امیدی ب زنده بودنش هست؟ 

خسته شدم خالم و تو این وضع دیدم؟ هیچکی از دورووریام منو درک نمیکنن فقط احساس ترحمم میکنن... بدم میاد از ترحم....

حالم خوب نیست فقط همین.....    

یاحق  

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که همه مریضا شفا پیداکنن بحق این ماه عزیز

مرسی عزیزم  

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

میفهممت ولی گاهی باید سنگ شد تا زیاد اذیت نشد... مامان منم سرطان داره و هر لحظه جلو چشممه

من تاحالا همچین چیزی رو  تو زنگیم ندیدم  نمیدونم چجور بگم همچین حسی بهم تلقین نشده احساس همه ارزش دنیا به نفس کشیدن خالمه.....انشالله ک زود زود خوب بشه  

عزیزدلم اگه لایق باشم دعات میکنم انشاالله به زودی خبر بهبودیتو بهم بدی برات دعامیکنم گلم خدا بخاطر ن ...

قد حضرت یعقوب تو این ۶ روز گریه کردم بعلاوه جیغ ودرد وفریاد دیگه نمیکشم به حق امام حسین خدا صداتو بشنوه تو زندگیت خیر و عزت بیاد خیییببلی محتاجما خییییلی خواهر داغونم بذار عکس دستمو بذارم ببینی 

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 

الهی بمیرم برات عزیزم میفهمم اذیت میشی 😢😢الهی بحق این شب عزیز خدا برا نی نی گلت نگهت داره و بهبود پیداکنی

امیدتو از دست نده گلم از رحمت الهی ناامید نشو  برات ۱۱۴ تا صلوات میفرستم به نیت چهارده معصوم که انشاالله لباس عافیت تنت کنن🙏🌸❤

دوست گلم انشاالله ک زود خوب میشی کرونا ک اخر خط نیست..

دستتم چیزی نیست من سال 97 از شب یلدا تا 22دی بیمارستان بودم توی قم درصورتی ک خونممون خوزستانه  از شب یلدا تا 18ام هیچی نخورده بودم دستام همه کبود شدن منو از بدترین چیزا ترسوندن اما من تنها امیدم ب اون بالایی بود .....