2777
2789
عنوان

علاقه زندگی

99 بازدید | 6 پست

سلام به همه شما  بنده 19 سالمه و  رشته مدرسه ایم تجربی بود و بعد از کنکورم تا چند ماه  مشغول کار طراحی شدم چون واقعا علاقه داشتم و تونستم تو مدت دو ماه پیشرفتی کنم که شاگرد شیش ماه نکرده بود از بچگی علاقه به نقاشی و طراحی زیاد بوده  

استاد محترمم چون استعدادمو دید گفتن بیا ادامه بده بعد از دوسال دیگه میتونی منبع درامدم از این راه داشته باشی . اما من بازم میخواستم کنکور 1400 بدم چند ماه خوندم اما نمی شد سختم بود کتابهایی که کلا متناش از برم جلوت جولان میدن و موفقیت نمیارن  واسه همین در حال حاضر با مشاوره معلمم تصمیم گرفتم رشته حسابداری ازاد بخونم اما چطوری باهاش کنار بیام بنظرتون همون بازم کنکور بدم یا نه همینجوریشم یک سال عقبم و سال بعد اگه موفق نشدم چی  از طرفی  نظرتان رشته حسابداری بازار کار خوبی داره ؟؟؟ یا طراحی. ممنون میشم کمکم کنید

تعداد رای : 2
نظرسنجی
5
1
50%
5
1
50%

همون طراحی رو ادامه بده بازار کارش خیلی بیشتر و بهتر از رشته های دانشگاهیه چهار سال میری دانشگاه ازاد پول خرج می کنی و خودتو علاف اخرشم بیکار برو طراحیتو ادامه بده من خودم لیسانسم اما خیلی پشیمونم اون چهار سال میرفتم خیاطی یاد میگرفتم الان مستقل بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این اوضاع فقط رشته های پزشکی و پرستاری بازار کار دارن حتی مامایی هم دیگه بازار کار نداره اگه میشینی پزشکی بیاری بخون البته علاقه و استعداد هم مهمه اگه به خودت مطمئنی بشین بخون وگرنه برو طراحیتو ادامه بده چه اصراری داری حتما دانشگاه بری بعضی ها برای بعضی کارا ساخته شدن شما که خدا رو شکر استعداد و علاقه تم شناختی طراحیه برو همونو ادامه بده که بهتر از همه س

اما مدرک دیپلم با این وضعیت چیزی نیست که بشه باهاش قانع بود

عزیزم مدرک میخوای چیکار پول که داشته باشی همون مدرکو میتونی بخری ماهایی که مدرک داریم گذاشتیم در کوزه اصلا به مدرک فکر نکن هر کسی مدرک داره لزوما ادم موفقی نیست