2777
2789
عنوان

پلیپ رحمی و هیستروسونوگرافی

1786 بازدید | 25 پست

سلام خانم هاااا

کسی بوده اینجا که پلیپ رحم داشته باشه؟ ایا با پلیپ رحم حامله شده؟ من ۶ ماه اقدامم باردار نشدم رفتم سونو مشکوک ب پلیپ بودم با ابعد ۷ در ۴ میلی متر... دکتر گفت سونو هیسترو بده...

کسی با پلیپ رحم باردار شده؟ 

کسی این سونو داده؟ 

سونو درد داره؟؟ چطوررررر؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی تو نت سرچ کنی بخونی گلم

بهت دارو نداد یا نگفت کورتاژ باید بشی؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
میتونی تو نت سرچ کنی بخونی گلم بهت دارو نداد یا نگفت کورتاژ باید بشی؟

عزیزم خیلللی تو نت خوندم اما تجربه مردم ی چیز دیگس! 

ی دارو داد اثر نداشت....گفت عمل هیسترو! اول گفت سونو هیسترو😪

اخه دکتر گفت ب من عمل کن به خاطر این ممکن دیر باردار شی؟

میگن کسی که پولیپ داره باردار میشه اما پولیپ باعث سقط میشه برا همین میگن پولیپ رو بردار که وقتی باردار شدی مشکل ساز نشه

وخدایی که به شدت کافیست .
عزیزم خیلللی تو نت خوندم اما تجربه مردم ی چیز دیگس!  ی دارو داد اثر نداشت....گفت عمل هیسترو! ا ...

اره واقعا تجربه یه چیز دیگه هست

این واقعا نگران کننده هستش ادم میترسه

بهت دوفاستون داده؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
میگن کسی که پولیپ داره باردار میشه اما پولیپ باعث سقط میشه برا همین میگن پولیپ رو بردار که وقتی بارد ...

اخه عزیزم من الان باردار نشدم! دکتر میگ بخاطر پلیپ! حالا نمیدونم بعضی ها هم باردار شدن با پلیپ...اصلن نمیدونم بعدش ادم باردار میشه؟ عمل خطرناکی نیس؟ 

میگن کسی که پولیپ داره باردار میشه اما پولیپ باعث سقط میشه برا همین میگن پولیپ رو بردار که وقتی بارد ...

سایز پلیپت چقدر بود؟

دوباره برگشت داره بعد عمل؟؟