2777
2789
عنوان

گرونی گوشت تموم شد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5337 بازدید | 48 پست
ما ک خودمون ماهی ی دونه سر میبریم    

افرین به شما👌😍🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجاش گرونیه حبوبات شروع شده😆😆

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😉😉بوقلمون و گاو هم برای سفارش موجوده  درب منزل  با قصاب مجرب دارای کارت سلامت نازلتری ...

بوقلمون چنده الان ؟؟؟ کدوم شهری اصلا

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من دو تا خواهرم همیشه یدونه کامل میخرن با هم تقسیم میکنن میگن هم بصرفه تره هم از همه جاش گوشت دارن برای هر نوع غذایی

مصرف گوشتشون یکم بالاست 

شما کجایید استارتر؟ تهران؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بوقلمون چنده الان ؟؟؟ کدوم شهری اصلا

برای استعلام قیمت با این شماره ها تماس بگیرید

02144341457 

02155881192

تهران و حومه

زرین دام : ارائه گوسفند،بوقلمون،مرغ،شتر،گاو و .... و ذبح در محل با قصاب مجرب 02144341457
من دو تا خواهرم همیشه یدونه کامل میخرن با هم تقسیم میکنن میگن هم بصرفه تره هم از همه جاش گوشت دارن ب ...

بله عزیزم

اینم شماره های شرکتمونه

قصاب مجرب با کارت سلامت اعزام میکنیم اونجا تیکه تیکه ش هم میکنه

02144341457

02155881192

زرین دام : ارائه گوسفند،بوقلمون،مرغ،شتر،گاو و .... و ذبح در محل با قصاب مجرب 02144341457
تبلیغ گوسفندکم بود اونم به حول قوه الهی دیدیم😹😹😹

خب به صرفه اس دیگه 

هم تازه اس هم با کیفیت

قصاب مجرب با کارت سلامت اعزام میکنیم اونجا تیکه تیکه ش هم میکنه

02144341457

02155881192

اسکرین بگیر داشته باشی

بوقلمون چند؟

عزیزم باید با شرکت تماس بگیرید بهتون قیمت میدن

02144341457

02155881192