2777
2789
عنوان

سامسونگ یا آیفون ؟

58 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها میخوام گوشی جدید بگیرم،خودم‌دوست دارم آیفون بگیرم از طرفی خیلیا ازم میپرسن چرا سامسونگ نمیگیری الان دودل شدم لطفا اگه اطلاعات یا تجربه ای دارین بهم بگین ، درضمن برام خیلی مهمه که دوربینش عالی باشه 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ زود هنگ میکنه وای آیفون گوشی محکمیه و هرچقدر بخوای میتونی ازش استفاده کنی چون اصلا خراب نمیشن

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
شما داشتین ؟کیفیت دوربینش خوبه؟

من ۶پلاس دارم خوبه خیلللللی خوبه۴ساله دارم استفاده میکنم

شما داشتین ؟کیفیت دوربینش خوبه؟

من با ۶پلاس عکاسی و فیلم برداری حرفه ایی میکنم

آيفون رابط كاربريش خوبو روونه . ب هيچ عنوان هنگ نميكنه. ب هرحال كمپانيشم جز بهتريناس.منكه از چندين شال پيش ك ايفون خريدم دسگه حاظر نشدم اندرويد بخرم. نظر شخصيه منه دوستان.🙃

با ۱۰ تومان ایفون‌نگیر چون فقط میتونی مدلهای کارکرده و قدیمی بگیری 

ایفون از ایکس به قبل دوربیناش اشغاله من همه مدلهاش رو تجربه کردم البته الان خودم نوت ۱۰ پلاس گرفتم بخاطر کارم

بعد گوشی کارکرده دوربینش هم مستهلک میشه

اگه دوربین واستوملاکه با این هزینه سراغ برند سامسونگ یا هواوی برو

البته آیفون یه مدل اس ایی ۲ معرفی کرده صبر کن قیمتش تثبیت شه میگن زیر ۱۰ میشه قیمتش

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉