2777
2789
عنوان

رفلاکس

211 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من یه پسر ۱۵ ماهه دارم

از ۲ ماهگی شیر نمی خورد که با هرروز دکتر رفتن فهمیدیم رفلاکسه

از اون موقع دارو خورد اول رانیتیدین بعد جواب نداد نکسیوم بعد باکلوفن هم نوشت دکتر که من ندادم

از ۶ ماهگی بهتر شد و تو خواب شیر خورد و از ۹ ماهگی تو بیداری شیر خورد

مشکل جدید من اینه هی میخوام دارو شو قطع کنم اما سریع علایمش برمیگرده

انقدر بی اشتها میشه از صبح تا شب با قاشق دنبالش میکنم هیچی نمیخوره

همینجوری هم بد غذا ست و جلوی تلویزیون هر وعده غذاش یک ساعت طول میکشه

پیش دکتر هم میبرم از خودم سوال میکنه نظر خودم رو میپرسه و یا میگه دارو بده با شدت زیاد یا میگه یهو قطع کن

دکترش هم با کلی گشتن پیدا کردم و معروف

اما الان واقعا عاجز شدم

ترو خدا هر کس بچه ش رفلاکس داشته بیاد تجربه شو به من بگه

دلم خونه بچه م دارو میخوره اگه نخوره لب به غذا نمیزنه

اکثر رفلاکسی ها تا یکسال خوب میشن و دارو قطع میشه ولی پسر من با اینکه اصلا بالا نمیاره تا این سن باید دارو بخوره دلم رو خون میکنه

بچه من رفلاکس داره اصلا نمیخوابه شش ماهشع.همه امیدوارم کردن با نشستن و به غذا افتادن خوب میشه.تاپیکت ...

دارو میخوره؟

ببین خیلی بهتر میشه حال عمومی ش

ولی پسر من بی اشتها شد

یادمه ۷ ماهه اینا بود ۴ وعده یه کاسه پر سوپ  سرلاک و فرنی میخورد الان هر وعده یه پیاله ماست خوری با کلی گریه و تف کردن بهش میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو میخوره؟ ببین خیلی بهتر میشه حال عمومی ش ولی پسر من بی اشتها شد یادمه ۷ ماهه اینا بود ۴ وعده ...

سلام عزیزم پسر منم همینه وضعیتش خواهش میکنم راهنمایی کن چیکار کردی

قضاوت کار خداست

سلام عزیز جان با یه متخصص صحبت کن مشاوره آنلاین از یه سامانه بگیر  مدارکت رو برای یه پزشک بفرست اونجا خیلی کمکت می کنن سامانه ماوراطب من متخصص زنان مشاوره داشتم و خیلی پزشکای دیگه . واقعا هم راضی بودم.