2777
2789
عنوان

بچم تبش خیلی شدیده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 48 پست
یکسالشه پاشویه بابد درجه آبش چجوور باشه

آب خنک. نه سردها خنک باشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دستمالو باآب ولرم خیس کن.آبشوبگیر.برار روی شکمش.الکل و اینا نزن.لرز میکنه.دستمال کم کم خنک میشه.ولی نذار زیاد سرد شه.اگه پایین نیومد،و داغ بود شربت ایبو پروفن ۴cc بده بهش.اگه حداقل ۱۰ کیلو هست.

شیمپک چی هست اصلا؟همینجوری گذاشتم😆😐😅

پیاز بذار توی جورابش هرچقد بیشتر بمونه بهتره

مایعات زیاد بهش بده هم برا تب هم اسهال

ماست هم خوبه

بروفن هم برا بچه من خوب جواب میده

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

یک سرم اگه بهش وصل میکرد دکتر تجویز میکرد تبش زود میومد پایین

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه کوچولو اب سرد و گرم باهم قلطی کنم خووبه؟؟الان خوابه بزارم بیدارشه یاهمین الان پاشویه اش کنم

اون کاری ک گفتمو بکن نذار تو تب بسوزه ممکنه تشنج کنه زودتر تبشو بیاز پایین اب شیر که نه سرده ن گرمه با گلابو ابلیمو    سیب زمینیم ببند کف پاش اوکی؟

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗