2777
2789
عنوان

کیا از ماسک آلویه ورا استفاده میکنن

20350 بازدید | 18 پست

من خوده گیاهشو گرفتم برای صورتم.حالا کسی هست که بدونه چجور و ندبار باید استفاده بشه

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم...هر موقع بیکار بودی بزن دیگه کاری نداره که

من قبل ارایشم میزدم به پوستم خشک که میشد از روش ارایش میکرم مثله پرایمر...خیلی خوب بود....چن وقته نمیزنم...راستی میتونی بخوریشم... البته اگه دوس داشته باشی چون یکم تلخه...هرچند نوشیدنیشم هست ....خیلیم خوشمزه....کلا الوورا عشقه

برگ الوئه ورا؟؟؟استفاده نکن صورتت داغون میشه مال منک داغون شد پر لک جوش شد

من تو بارداری پوستم خیلی تیره شد میگفتن کمکم کنندس 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
ترمیم کننده قوی واسه لک آکنه و زخم و سوختگیه، خواص ضد میکروبی داره😑😑

من برگشو استفادا کردم صورتم سیاه شد پرازلک جوش شد اتفافا توتاپیک هام هس ددرباره الوئه ورا تاپیک زدم و خیلیا گفتن خوب نیس

من برگشو استفادا کردم صورتم سیاه شد پرازلک جوش شد اتفافا توتاپیک هام هس ددرباره الوئه ورا تاپیک زدم ...

والا من لکه های خیلی زیاد و قدیمی داشتم هیچ پماد و دارویی اثر نداشت.اصلا پوستم قهوه ای شده بود، با آلوئه ورا پوستم شفاف و صاف شده تو نت هم سرچ کنی ۱۰۰ در ۱۰۰ ازش تعریف کردن نمیدونم چطور رو شما اثر نداشته

محیا خانوم هستم🤪😎
من تو بارداری پوستم خیلی تیره شد میگفتن کمکم کنندس 

نمیدونم والا عزیزم منک زدم داغون شدم جوری هنه میگفتن زود برو دکتر پوست حالا برو تاپیک منو درباره الوئه ورا هس بخون شاید کمکت کنه

من استفاده کردم...هر موقع بیکار بودی بزن دیگه کاری نداره که من قبل ارایشم میزدم به پوستم خشک که میش ...

خوب اخه میگم زیادیشم پوستمو بدتر داغون نکنه

وقتی هز روش ارایش میکردی راضی بودی

روی صورتت خط های ریز نمیوفتاد

والا من لکه های خیلی زیاد و قدیمی داشتم هیچ پماد و دارویی اثر نداشت.اصلا پوستم قهوه ای شده بود، با آ ...

شاید من حیاسیت داشتم نمیدونم واقعن چی بگم منم خیلی ماسک میزنم خیلی و تعریف الوئه ورا توهمین نی نی سایت خیلی دبدم و رفتم گرفتم داغون شد اماالا دیگ یکماا نمیزنم خوب شده خداروشکر

خوب اخه میگم زیادیشم پوستمو بدتر داغون نکنه وقتی هز روش ارایش میکردی راضی بودی روی صورتت خط های ری ...

نه چرا داغون کنه...کلی واسه پوست مفیده دختر

خودم زیاد رو صورتم خط ندارم...ولی خط هایی که هممون دایم مثل خط خنده و اینا ، نه فرقی نمیکرد با وقتایی که نمیزدم

والا من لکه های خیلی زیاد و قدیمی داشتم هیچ پماد و دارویی اثر نداشت.اصلا پوستم قهوه ای شده بود، با آ ...

البته بستگی به نوع پوست هم داره فکر کنم بیشتر مناسب پوستای چربه