یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من استفاده کردم...هر موقع بیکار بودی بزن دیگه کاری نداره که
من قبل ارایشم میزدم به پوستم خشک که میشد از روش ارایش میکرم مثله پرایمر...خیلی خوب بود....چن وقته نمیزنم...راستی میتونی بخوریشم... البته اگه دوس داشته باشی چون یکم تلخه...هرچند نوشیدنیشم هست ....خیلیم خوشمزه....کلا الوورا عشقه
من برگشو استفادا کردم صورتم سیاه شد پرازلک جوش شد اتفافا توتاپیک هام هس ددرباره الوئه ورا تاپیک زدم ...
والا من لکه های خیلی زیاد و قدیمی داشتم هیچ پماد و دارویی اثر نداشت.اصلا پوستم قهوه ای شده بود، با آلوئه ورا پوستم شفاف و صاف شده تو نت هم سرچ کنی ۱۰۰ در ۱۰۰ ازش تعریف کردن نمیدونم چطور رو شما اثر نداشته
والا من لکه های خیلی زیاد و قدیمی داشتم هیچ پماد و دارویی اثر نداشت.اصلا پوستم قهوه ای شده بود، با آ ...
شاید من حیاسیت داشتم نمیدونم واقعن چی بگم منم خیلی ماسک میزنم خیلی و تعریف الوئه ورا توهمین نی نی سایت خیلی دبدم و رفتم گرفتم داغون شد اماالا دیگ یکماا نمیزنم خوب شده خداروشکر