2777
2789

فیلمشو دیدم ولی نفهمیدم چی گفت؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو سه بار گوش کردم متوجه نشدم. اولش گفت لباسمو باهاش ست کردم. جمله ی دومو متوجه نشدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
منم دو سه بار گوش کردم متوجه نشدم. اولش گفت لباسمو باهاش ست کردم. جمله ی دومو متوجه نشدم

گفت میگه برو همین مونده این به من بگه برو 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

اره همون دومی رونفهمیدم..که دوستان اینجا گفتن

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

قریشی تو یه متنی گفته بود جدیدا دوستام بهم میگم برو خارج، از قضا این پاکبانم بخاطر کورونا میخواسته فاصله رو رعایت کنه میگه برو، قریشی هم میگه اینم به من میگه برو

کاش فضولی یه روز خز شه 

بهش گفت لباسم باهاش سته 

بعدم اون گفت برو برو 

بعدقریشی گفت همین مونده این بهم بگه 

خیییلی بیشخصیته حالا پدرشو درمیارن حقشه زنیکه 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
رفت سمت پاکبان اون بهش گفت برو قربشی هم گفت همین مونده بود این بهم بگه برو

اوکی همینه مرسی 

سحر قریشی ی مدتی همه بهش گیر دادن ک برو خارج البته خوان...خانوادش و دوستاش...اونم بعد رفته بود ورزش کنه لباسش ست بود با پاکبان رفت با هم ست کردیم..پاکبانم گفت برو...پاکبانم بخاطر کرونا گفته بود برو دور....ک سحر خنده اش میگیره و میگه مونده ک اینم بهم بگه برو....هر کدوم از ماها بودیمم خندمون میگرفت...من طرفدارش نیستما ولی ب نظرم خیلیلا واسش چرت و پرت گفتن و براش حاشیه ساختن

99/9/9واسه هممون ریدن10/9/99  بهتون میخندیم