2777
2789
عنوان

رفتم رو وزنه😞😞😞

261 بازدید | 35 پست

خییلی خییلی ناراحتم من اصلا شانس ندارم🥺 استعداد چاقیم وحشتنااااک بالاس.. دیگه دارم خل میشم... ما خانوادگی استعداد چاقی وحشتناک بالایی داریم ژن مادرم اینطوره... واقعا فکر نمیکنم کسی مثل ما به این سرعت چاق بشه😞😞

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

منم

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۹ سالگی همیشه روزه میگرفتم تا الان که ۳۲ یالمه هر سالم اخر رمضون دو تا سه کیلو چاق میشدم... حالا جالب اینجاست که من کلا از همون بچگی سحریم نمیخورم.. فقط یه چایی و خرما و گاهی یه لقمه نون و پنیر.. حدود ساعت ۱۰ هم شام میره تا افطار فرداش... پارسال روز عید فطر رفتم رو وزنه دیدم شدم ۸۰ کیلووووو مغزم سوووت کشید😞😞

من از قبل عید که نرفتم باشگاه فک میکردم اضاف کردم ولی چند روز پیش وزن کردم خداروشکر اضاف نکرده بودم ۲ کیلو هم کم کردم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

کاریش نمیشه کرد هرچند نخوری و روزه بگیری دیگه ژنتیکیه

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

مادرشوهرم استعداد چاقی داره ولی جدیدا ماشالله از ۸۵ رسیده ۷۶ ورزشم نمیکنه مخم سوت کشید من خودمو کشتم قبل عیدی ۴۰ روز ۷ کیلو کم کردم فقط

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

خلاصه از همون وقت شروع کردممم ورزش و رژیم... ورزش که میگم ورزشی که خیس اب میشدممم یعنی له دیگه.. خلاصه تو بهمن با بدبختی فراوون رسیدم به ۶۸ کیلو.. ولی همه فکر میکردن ۶۰ کیلو ام.. سایزم عااالی کم شده بودد