2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17167 بازدید | 230 پست
😂😂😂 اشکال نداره همه رو بخون واقعا رمانهای خوبین یعنی وقتت الکی هدر نرفته رمان این مرد امشب میمیرد ...

باید اسم همه رمان هایی که معرفی شده بنویسم یادم تره ممنون عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسونگر خیییییلیییی خوبه 

عشق به توان ۶

تقاص، عالیه خیلی خوبه 

آبنبات چوبی 

قرار نبود

من مادرش هستم

یک اس ام اس 

من تو او دیگری

هیچ وقت اعتراف نکن 

توسکا 

روز های بارانی

باورم کن 

😍😍😃

کاربریم بالاخره برگششت😍🙈    با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه رو نمیدم ....
تقاص ‌..گناهکار ...

تقاصصصصصصصصصصصصصصصص 

خدایا این چی بود خدایی

قلبم درد گرفت

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
من رمان خیییلی زیاد خوندم  و رمانخون حرفه ای هستم اونایی که خیلی خوبن رو بهت معرفی میکنم   ...

جایی نرو من ایقند برا کیانمهر گریه کردممم😭😭سه باررمانشو خوندم

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی

ملت عشق

کیمیاگر

مردی به نام اوه

مادام بواری

قلعه حیوانات

من از این رمان اب دوغ خیاریای سایتی نمیخونم

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
اسطوره واقعا کامل بود  ی رمان بود داریوش و رز داشت که رز با باربد ازدواج میکنه  اسمش چی ...

فک کنم تقاص بود. منم خوندمش ولی اسمشو یادم نیس. بهت پیشنهاد میکنم سفر به دیار عشق رو بخونی

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
فیلم عاشقانه چی قشنگه

من این فیلم‌ها از همه بیشتر دوست داشتم

سریال ترکی عشق حرف حساب حالیش نیست. فریحا. اتاق 309. فیلم سینمایی ایرانی هم گل یخ کمی قدیمی ولی خیلی قشنگه بازیگراش هم خوبه نهنگ عنبر هم طنزه خوب بود

همخونه،قرار نبود،همسایه من،(عزیز جون ازخانم گلکار ،(کلا همه کتابهای خانم گلکار)رمان هایی بودن که اگه ...

هم خونه بی نظیر بود باورت میشه چند بار خوندمش کلا من آدم چیزهای تکراری ام یه کتاب که دوست دارم چند بار می خونم شاید یک فیلم رو بارها و بارها ببینم و لذت ببرم شوهرم همیشه عصبی میشه. میگه خسته نمیشی

یه اپ هست به اسم roman. یه جغده تو پس زمیه سفید.رمان هاش فوق العادس.اکثر این رمان ها توش هست

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪