2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17168 بازدید | 230 پست
رمان هایی که دارن صحبت میکنن همشون تجاوز ، زورگویی پسر مغرور پولدار و دختر بدبخت عاشق هست

نه اصلا همچین چیزی نیست زمان هایی من معرفی کردم غالبا عاشقانه و خانوادگی هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا رمان قشنگ معرفی کنید که توش تجاوز و رابطه جنسی نباشه

یافت نشد

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
من رمان خیییلی زیاد خوندم  و رمانخون حرفه ای هستم اونایی که خیلی خوبن رو بهت معرفی میکنم   ...

منم خیلی رمان خوندم باورت میشه این رمان هایی که گفتی هیچ کدومش رو نشنیدم

من نخوندمشون.ولی میدونم که جز رمانهای زرد هستن

سلیقه دوستم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
من رمان خیییلی زیاد خوندم  و رمانخون حرفه ای هستم اونایی که خیلی خوبن رو بهت معرفی میکنم   ...

من روز نود و سوم رو خوندم قشنگ بود

رمان زیاد خوندم یادم نیست اسماشون ولی اینا یادمه خیلی قشنگه افسون سبز مهر ومهتاب آن سوی اینه الهه ...

همسایه من بی نظیره

منم خیلی رمان خوندم باورت میشه این رمان هایی که گفتی هیچ کدومش رو نشنیدم

😂😂😂 اشکال نداره همه رو بخون واقعا رمانهای خوبین یعنی وقتت الکی هدر نرفته رمان این مرد امشب میمیرد و عابر بی سایه و احساس من معلول نیست و زروان و سوخته دامانم  رو هم بهش اضافه کن . همهگی رمانهای قشنگین