2777
2789
عنوان

کرم یا ژل لاغری و رفع سلولیت

529 بازدید | 13 پست

سلام علیک.خواهش میکنم بیاید و نظراتتون رو بگید. شکمو پهلو رو چجوری میشه لاغر کرد. البته یکم افتادگی شکم هم دارم . با ژل لاغری و اینا میشه ؟

فكر نكنم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

شکمتو سعی کن ببتدی بیشتز وقتها و ورزش کنی 

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر من یه مدت ایروبیک میرفتم تواون کلاس خیلی از ژل ٬کمربندوشلوارلاغری واین جورچیزا استفاد میکردن اما هیچ تاثیری نداشت

بایدورزش کنی مخصوصا ورزشایی که مخصوص آب کردن پهلو وشکمه 

تونت هست

خدایا باورکن تنهاکسم تویی...
با گن منظورتونه . ینی ژل و این نخرم😢😢😢😢

ن گن ن چون عفونت واژن میگیری تازه ی دردسر دیگه با شکم بند محکم ببند بخصوص تو دوران پریودی.

ن اینها همش الکیه بابا

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
ن گن ن چون عفونت واژن میگیری تازه ی دردسر دیگه با شکم بند محکم ببند بخصوص تو دوران پریودی. ن اینها ...

مرسی عزیزم خیلی بده این شکم و پهلو . من یکم ترک رو شکمم هس میخواسم اول لاغر کنم بعد برم رو ترکا یه طرح تتو بزنم به نظرتون خوب میشه 😐😐😐

مرسی عزیزم خیلی بده این شکم و پهلو . من یکم ترک رو شکمم هس میخواسم اول لاغر کنم بعد برم رو ترکا یه ط ...

شکمتو ببتد و برقص تو پریودی علاوه بر بستن چایی زنجبیل غلیظ بخور.خخخخ میشه ولی میتونی مزو کنی کلا از بین بره

ما زنا چقد درد سر داریم خوشبحال مردا 

خخخخخ اره والا

واقعا با مزو از بین میره هزینش چنده 

اره میره نمیدونم باید بپرسید