2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز معلوم نیست اما ایطور حس میکنم دختر پسر هم هستن اخه هم دلم شیرینی میخاد هم شوری سابقه دوقلو هم د ...

ای جووونم انشالله ک سالم باشن😍

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

چ جوری حس میکنی دوقلوان؟ کی میری سونو؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اخه هم دلم شوری میخاد هم شیرینی هم تو مثانه حس میکنم هم سمپ چپم کلا حدس میزنم هفته دیگ میرم دعا کن گ ...

انشالله ک دوتا نی نی ناز وسالم گیرت بیاد عزیزم برا منم دعا کن زودترحامله بشم🌹💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

هرموقع رفتی سنو بیا تو همین تاپیک بگو که چی شد مارو هم تگ کن🤗

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
اخه هم دلم شوری میخاد هم شیرینی هم تو مثانه حس میکنم هم سمپ چپم کلا حدس میزنم هفته دیگ میرم دعا کن گ ...

عدد بتات چن بوده؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

عدد بتات چندبوده؟چندروز بعد تاخیر آز دادی؟

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا