پیتزااامکزیکیی مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 عنوان بی بی چک مثبت😍😍😍😍😄 | مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 44 پست سلام عشقولیااااادیشب ساعت ۱نصف شب افتادبه دلمتست بزنموقتی زدم به یه دقیقه نرسید دوتاخط قرمزافتادد😀😀😄بعدازکلی انتظار😁😍😙انشاءلله خدابه همه ی منتظرا نی نی بده خیلی حس خوبیه😄😄الانم رفتم آزمایش دادم جوابشوبعدازظهرمیدن🙆😻 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖 1399/02/07 | 11:06 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaremashregh عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 1921 مبارک باشه عزیزمبرای حال من دعا کن🙏 لایک نکنید لطفا❤
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27445 قربونت برم عزیزم انشاءلله شماهم به زودی میای خبرباردارشدنتومیدی..فقط باید ازفکزش بیای بیرون من این ... ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت❤ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 خیلی خیلی مبارکه خوش بحالت برا منم دعاکن...مشکلت چی بوده گلم ک گفتی بعد چن وقت؟ مررسی عزیزم انشاءلله شماهم به زودی خبر بارداریتوبدی..من تنبلی تخمدان داشتم بدون دارو اصلا پریودنمیشدم..ازپارسالمتواقدام بودم..ولی این ماه آخردیگه ولش کرده بودمسپرده بودم به خدا 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 خداجااااان😍😍. مباركه😍. عكسشو بفرس ماهم ذوق كنيم باديدنش☺️😍 مررسی عزیز دلمگذاشتم 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 بعد چند وقت باردارسدی عزیرم ؟چیکارا کردی ماه قبل ....مشکل خودتو وشوهرت چی بود ؟.....مبارکت باشه انشآ ... مررسی گلم من ازپارسال اقدام بودم..خودم تنبلی تخمدان داشتم ..من خیلی گرمی خوردم ورازیانه وپنج انگشتی.. 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 بسلامتی بگذرونی بارداریتو با یه نی نیه سالم تپل بعدازچندروز تاخیر فهمیدی؟ مررسی گلم فدات شم..من چهارروز قبل موعدم لکه بینی داشتم..پنج روزپیشم باید پری میشدم😁 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 انشالله بدون ویار بگذره برات من که بیچاره شدم ای جانم😄😄 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 مبارک باشه عزیزم برای حال من دعا کن🙏 چشششم گلم حتماا😀❤ 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت❤ مررسی گلم انشاءلله😍 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
22aroos عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 7470 مررسی عزیزم انشاءلله شماهم به زودی خبر بارداریتوبدی.. من تنبلی تخمدان داشتم بدون دارو اصلا پریودنم ... ممنون دوست خوبم..ان شاالله سالم وخوشگل بیاد بغلت😍😍منکه امیدی ندارم فعلا😭😭 به نیت
پیتزااامکزیکیی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 524 ممنون دوست خوبم..ان شاالله سالم وخوشگل بیاد بغلت😍😍 منکه امیدی ندارم فعلا😭😭 نه عزیزم امیدتوازدست نده..خدابزرگه بسپاربهش😍 💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
fafarrr عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 974 مررسی گلم فدات شم..من چهارروز قبل موعدم لکه بینی داشتم..پنج روزپیشم باید پری میشدم😁 من ۱۷روزه پری نشدم سابقه نداشتم تااین حد