2777
2789

سلام دوستان . واسه پیشگیری از کرونا چیکار میکنین؟چی میخورین؟پدر و مادرم بالای 60 سال هستن بهشون چی بدم سیستم ایمنیشون قوی بشه و پیشگیری کنه از این ویروس وامونده؟لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم اگه راهی میدونین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس سعی کن شرایط خرید و بیرون رفتن رو رعایت کنن و کمکشون کنید 

اصلا نمیزارم برن بیرون . بخدا با گریه و زاری پدرمو نگه داشتم توو خونه اما بازم میترسم یه موقع بره بیرون آخه اصلا هم رعایت نمیکنه . نمیدونم چیکار کنم ؟هر روز میگه این چه وضعشه من میرم بیرون باز من گریه التماس خواهش تا نزارم بره .

نزار از خونه برن بیرون و اگه مهمون خواست بیاد خونتون قبول نکن

اگه باهاشون زندگی میکنی یا حتی باهاشون زندگی هم‌نمیکنی خریداشون رو خودت انجام بده و ضدعفونی کن خریدا رو و هر وقت میری بیرون از بقیه فاصله بگیر ماسک و دستکش و ضدعفونی دستگیره های در خونه و شستن دست ها و لباسات که باهاشون بیرون بودی یادت نره

نزار از خونه برن بیرون و اگه مهمون خواست بیاد خونتون قبول نکن اگه باهاشون زندگی میکنی یا حتی باهاشو ...

آره عزیزم همینکارو میکنم . هنوز مجردم و باهاشون زندگی میکنم بخدا با گریه پدرمو نگه داشتم گوش نمیکنه به حرفم 80 سالشه هر روز یه ماجرا باهاش دارم میگه میرم بیرون یا یه کارایی میکنه دیوونه میشم . مامانم میگه سنش بالایه فراموش میکنه که چی بهش گفتیم . مامانم فشار خون داره اما گوش میده به حرفم . اما پدرم نه اصلا

آره عزیزم همینکارو میکنم . هنوز مجردم و باهاشون زندگی میکنم بخدا با گریه پدرمو نگه داشتم گوش نمیکنه ...

سخته عزیزم میدونم

اگه رفت بیرون تا اومد مجبورش کن لباساش رو سریع دربیاره و دستاش رو ۳۰ ثانیه با اب و صابون بشوره دستگیره های در رو هم‌ضدعفونی کن

چیزایی که ویتامین سی داره کلا برای سیستم ایمنی خوبه مرکبات و فلفل دلمه ای مثلا . ویتامین دی هم برای تقویت ایمنی خوبه . زنجفیل هم خوبه . شربت عسل و ابلیمو هم خوبه .شبا زود بخوابن و استرس نداشته باشین عزیزم چون استرس بدن رو ضعیف میکنه 

سلام عزیز مهربون. من خیلی تو این زمینه مطالعه کردم.  اول باید اصلاح تغذیه داشته باشیم.  هرچی هم دست بشوری بیرون نری وقتی از تغذیه نامناسب استفاده کنی در معرض قرارمیگیری.  روغن تون سالم کنید. کلا خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور ید.  لبنیات محلی باشه.  قند وشکر به شدت سیستم دفاعی بدن رو ضعیف میکنه. روغن کنجد زیتون  کره محلی سرشیر محلی  روغن زرد  باید بیاد تو آشپزی تون. روغن های سوپری به شدت مضرن..  محصولات ارگانیک واقعی خوبن. نون سبوس دار. نون سفید کم خونی میاره.  حلیم زیاد بپز. غذاهای و خوراکیهای سرد رو بشناس.  تو اشپزی از خوراکیها با طبع گرم استفاده کن.  به مرور اینارو بیار تو زندگیتون تا سیستم دفاعی تون قوی بشه.  تماس با طبیعت و آفتاب واسشون عالیه.  

الان مردم هی سوسیس و نوشابه  آشغال ميخورن بعد هی دست ميشورن چه فایده