2777
2789
عنوان

شوهر و خونه مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
تازه خودشم اون وسطا ميره حالا بارفتنش مشكلي ندارم همش بايد مام بريم بچمم كه به خودشون وابسته كردن پ ...

وااي كه چه قد دلم پره امشب دارن يه كاري ميكنن از الان تنها فرزندم اونا رو به من ترجيح بده 

اونم با سياست با پنبه سر ميبرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه خودشم اون وسطا ميره حالا بارفتنش مشكلي ندارم همش بايد مام بريم بچمم كه به خودشون وابسته كردن پ ...

حالا من بدم میاد شوهرم تنها بره

چون ماددشوهرم خیلی دوس داره فقط پسراش تنها برن و ازشون حرف بکشه

اره میاد میگه ولی مثلا من بهشوهرم میگم شیر آب خرابه درست کن،یادش میره ولی کافیه مامانش لب تر کنه،عم ...

عزیزم چرا مقایسه میکنی ، اون مادرشه اون بزرگش کرده ، مگه چیزی برای تو کم گذاشته ، واقعا زشته این حرفا

دنیا عین تصورات ما نیست 
اره میاد میگه ولی مثلا من بهشوهرم میگم شیر آب خرابه درست کن،یادش میره ولی کافیه مامانش لب تر کنه،عم ...

دقيقاً مثل شوهرمن تازگيام ديده حساس شدم زود انجام ميده كه بره به اوامر اونا رسيدگي كنه و من شكايتي نكنم

عزیزم چرا مقایسه میکنی ، اون مادرشه اون بزرگش کرده ، مگه چیزی برای تو کم گذاشته ، واقعا زشته این حرف ...

اره دیگه کم میذاره که حساس شدم

فقط خریدا و کارای منو یادش میره

واسه مامانش حافظش قویه

اره دیگه کم میذاره که حساس شدم فقط خریدا و کارای منو یادش میره واسه مامانش حافظش قویه

خب باهاش حرف بزن بهش بگو باعث حساسیتت شده ، زبون رو گذاشتن برای همین کارا نه شکوه و شکایت از هم

دنیا عین تصورات ما نیست 
خب باهاش حرف بزن بهش بگو باعث حساسیتت شده ، زبون رو گذاشتن برای همین کارا نه شکوه و شکایت از هم

بعضيا حرف تو كتشون نميره

امشب به شوهرم ميگم بابات از الان تو گوش بچه ميخونه كه من ميبرمت ميارمت مدرسه

برگشته ميگه باباي تو فلان وقت فلان كار و كرد

داداشت فلان كاررو كرد

همشم قياس مع الفارغ

با اين فرد چيكار كنم؟

بعضيا حرف تو كتشون نميره امشب به شوهرم ميگم بابات از الان تو گوش بچه ميخونه كه من ميبرمت ميارمت مدر ...

اینطور چیزا رو نباید بحث کرد چون واقعا پدرشوهرت حتما سنش بالاست ،برای همین ی حرفی میزنه رو هوا ، اما واقعیت چیزی که میشه فرق داره ، خودتو اذیت نکن ، من جای تو بودم یکماه ازمایشی میگفتم پدربزرگش ببره و بیاره چون واقعا کشش و اعصاب میخواد اینکارا ، خودش پشیمون میشد .

دنیا عین تصورات ما نیست 
اینطور چیزا رو نباید بحث کرد چون واقعا پدرشوهرت حتما سنش بالاست ،برای همین ی حرفی میزنه رو هوا ، اما ...

نه خيلي زياد نيس ٦٠ سالشه ولي ماشالا از منم سر ومور و گنده تر

قبلاً اين روش رو امتحان كردم جواب نداد و براي هميشه وظيفه خودش دونست اولا ميخواست به پسرم غذا بده يه جوري شده بود انگار داريم دعواي زير پوستي ميكنيم بعد من ولش كردم هروقت ميرفتيم اونجا ميذاشتم اون غذا بده ماشاللا كمم نميريم الان بچم سه سالشه تا حالا حق نداشتم اونجا به بچم غذا بدم😳

چه جوری با این قضیه مشکلی نداری؟

آره شوهر من توی هفته سه بار میره.ولی مادرشوهر من سوال پیچ نمیکنه عادت نداره

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...