2777
2789
عنوان

از دست دوستام چیکار کنم

186 بازدید | 23 پست

بچه ها دارم میترکم

۴شبه دوتا از دوستام از ۵عصر میان خونمون تا ۱شب بعد من تصمیم گرفته بودم واسه کنکور بخونم نمیزارن همش میزنن زیر کتابام میگن این لوس بازیا چیه

هی باید ازشون پذیرایی کنم هی خم و راست شم امروز پریود بودم خیلی حالم بد بود 

یکیشون میگف ارایشم کن اون یکی میگف مانتوهاتو قرض بده رفتم پیش رلم بپوشم 

خیلی اذیتم کردن 

من کلا ادم خوش رویی ام نمیتونم دل کسیو بشکنم نمیدونم چی بگم ک بفهمن کارشون اشتباهه نیان خونمون منم ارامش احتیاج دارم من هنوز حتی نمیدونم خونه هاشون کجاس 😒

بعد امشب یکیشون ی تار مو از فرش اتاقم برداشته بود همش میگف چقد کثیفی

بعد دوتاشون باهم میکفتن تو خیلی لاغری چرا اینجوری هستی لاغر نیستم متوسط و ایده الم اخه خودشون بیش از حد چاقن 

همش میگن ما خوبیم و میخندن

روانیم کردن...

دلم پرهههعع پر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چقد مظلومی تو  بیا بغلم😅بزن بترکونشون‌تو متاهلی اونا مجرد؟

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

دوست بد پیله منم همین بود حالمو داشت بهم میزد اخه هرچیزی حدی داره دیدن مهمونی حدی ن هر روز هر روز ادم کار داره نمیتونه زندگیشو هر روز تعطیل کنه بخاطر یه عده والا دوست منم همین بود اصلا درک نمیکرد حالا ایناخوبه اون از یک ظهر میومد تا ۹ شب فک کن یه سرهم سرش تو گوشیش براخودش میخندید تصویری بادوستاش میحرفید هی هم میگف یه چیزی بیار بخورم حالم داشت بهم میخورد ازش اخرشم مث آشغال انداختمش هی هروز زنگ میزد میخام بیام خونت کفتم نیستم یه روز دو روز ه روز اخرش خر فهم شد دیگه نمیاد اس نمیده فهمید ک دوس ندارم بیاد