2777
2789

سوپ قارچ‌ و 

سوپ جو با قلم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیازتو سرخ کن بهد مرغ رو تیکه کن بریز توش یکم تفتش بده بعد رب و بعدش هویجتو بریز و ادویه بعدش اب بریز توش بزار یه ربعی بپزه گشنیز جعفریتو اضافه کن  بزار بپزه یه قبل سرو کشک بریز توش چند قاشق انقدر خوشمزه میشه که نگو 

مامان شدم😊

گردن مرغ رو بزار با نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل دلمهو پیاز بپزع 

هویج و سیب زمینی نگینی کن سرخ کن ادویه بزن یه قاشق رب بزن حسابی تفت بده ک رب خام نباشه 

بعد جوی پرک بریز و آب جوش بزار بپزه 

اون گردن ها رو گوشتشو جدا کن بریز تو سوپ اب مرغ هم بریز

نیم ساعت آخر رشته فرنگی و جعفری خرد شده بریز با شعله کم بزار بپزه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
پیازتو سرخ کن بهد مرغ رو تیکه کن بریز توش یکم تفتش بده بعد رب و بعدش هویجتو بریز و ادویه بعدش اب بری ...

کشک تو سوپ ؟؟ ااخ

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
گردن مرغ رو بزار با نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل دلمهو پیاز بپزع  هویج و سیب زمینی نگینی کن سرخ ...

مرسی گلم

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز" 
پیازتو سرخ کن بهد مرغ رو تیکه کن بریز توش یکم تفتش بده بعد رب و بعدش هویجتو بریز و ادویه بعدش اب بری ...

مرسی امتحان میکنم

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز"