2777
2789
عنوان

تبلت میخوام واسه پسرم بگیرم اما نمیدونم چی؟؟؟ لطفا رهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 22 پست
پسر منم ۵ سالشه تماااام بچه های اطرافیانم متاسفانه لپ تاپ دارن و شده براش آرزو.التماس میکنه و با حسر ...

خواهرزادم چن وقته افسردگی حاد گرفته اعتیاد به گوشی داره دکترش گفت خیلی زود گوشی دادین دستش اونموقع۱۲ سالش بود

🥰🥰🥰😇

من تو این سن پیشنهاد نمیکنم چون بی تحرک میکنه و ضعیفی جشم پسرمنم خیلی دوست داره میبینه شوهرم خواست بگیره گفتم نه.

اگه خواستی بگیری سامسونگ بگیر عالیه.

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزادم چن وقته افسردگی حاد گرفته اعتیاد به گوشی داره دکترش گفت خیلی زود گوشی دادین دستش اونموقع۱۲ ...

اره خیلی بده بچه کلا منزوی میشه دخترو پسر خواهرشوهرم اصلا زیرو روشدن ازبس تو گوشین 

خب ازش بگیر تا د هفته اگه به روال برگشت روزی یساعت تنظیم کن خودش خاموش بشه تبلتش

اونقد سرکش شده که نمیتونم ازش بگیریمش

یه مدت باباش ازش گرفتش ازبس به من التماس کرد مامان به بابا بگو تبلتم رو بده دیگه کوتاه اومدیم😳

اینو نگین بچه های الان تو خونه نهایت ۱۲۰ متری ان چجوری بازی کنن اون موقع که بچه ها تحرک داشتن انقدر ...

خب آخه گناه دارن کلی بازی هست باور کنید. الان کرونا هست و بزاریم کنار ولی میتونن تو کلی کلاسای مختلف شرکت کنن. کلاس ورزشی. چرتکه. نقاشی. شنا. زبان کلی کلاسه هنری. من با بچه داری بیگانه نیستم کلی بچه ی قد و نیم قد دورم هست و البته تو خونمون. ولی خب این نظره منه که احساس میکنم در حقه بچه ظلمه از 5 سالگی. اما پدر و مادرا رو هم درک میکنم. زندگی ها پیچیده شده و البته مشغله ها زیادن. راستشو بخوای نمیدونم حق و به پدر و مادری بدم که از صبح تا شب به قوله شما تو یه خونه کوچیک با بچه. فقط میخوان یه جور این کوچولو مشغول باشه. یا اینکه بچه ی 5 ساله که با تبلت بچگی رو یادش میره و نمیتونه خاطره بسازه برا خودش 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘