2777
2789
عنوان

چیز عجیبیه تخت نباشه روجهیزیه؟

275 بازدید | 25 پست

من براجهیزیم همه چی خریدم فقط تخت وماشین ظرفشویی ومیزناهارخوری نخریدم.بعد هرکی دید تخت نداریم تعجب کرد.آخه آیه که نیومده حتما تخت باشه روجهیزیه ماالان سه سال از زندگیمون میگذره خداروشکر راضی هستیم چون یه سال مستاجر بودیم که خونه دوخوابه وجاداربود الانم دوساله که خونه خریدیم ولی یه خوابه وکوچیک جاواسه تخت نیست حتی شوهرم میگه کاش مبلم نمیخریدیم.الان همه ایناش هیچی اومدم به تازه عروسا بگم که توروخدا هرچی نیازدارید بخرید چیزاضافه نخرید کاری هم به حرف مردم نداشته باشید ما خیلی راضی هستیم که رودل خودمون وجیبمون پیش رفتیم😊

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوبه ک خودتون راضی هستید این مهمه 

ولی مثلا من رو زمین نمیتونم بخوابم کمر درد میگیرم

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

هر جور راحتی زندگی کن به حرف کسی اهمیت نده

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
خدا انشاالله عقل بده ب شما و یه پولی ب من

😂😂😂😂😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

اسی از یه خرج بزرگ همیشه راحتید وقتی میتونید رو رمین بخوابید!!! خداییش کمر نمیمونه که

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

آفرین ب شما کارت عالیه اصلا سه موردی ک نگرفتی جز ضروریات نبودن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
والا ما ی تخت داریم فقط خواهرزادم وقتی میاد میره روش بپربپر میکنه وگرنه هیچ نخوابیدم روش😂😂😂😂من ک ...

یعنی چی؟!!!!!! از اول اینطوری بودین؟!!!!

آخه روی مبل که داغون میشی، پیش هم نمیخوابید؟!!!!

عزیرم واست ماجرای جهیزیه خودم رو بگم بلکه دلت اروم شه . چون اومدم یه شهر دیگه پول آوردم و مقداری هم از این بلورجات که مامان از قبل گرفته بود خواستیم خونه بگیریم پول کم داشتیم از پول جهیزیه ام گذاشتم همسرم یخچال و لباسشویی گاز گرفته بود من فرش گرفتم و تلویزیون و قابلمه و ..  اینا . فقط ضروری ها رو گرفتیم باقی پول هم نگه داشتیم  الان بعد یک سال خدا کمک کرد خونه خریدیم . اول ازدواجم نه مبل داشتم نه تخت نه میز آرایش آنچنانی.  

خدایا به دلمون آرامش بده😊