من قرار فردا خواهرشوهرم سزارین بشه من همراهشم اصلا نمیدونم باید چکار کنم. خانومایی که تجربه دارن بگن از اتاق عمل اوردنش من براش چکار کنم مثلا خوارکی چی بهش بدم یا هر چیزی که لازم بدونم راهنماییم کنید!
بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید واسه شیر دادن بچه کمکش کنی و بچه رو نگه داری، بچه رو عوض کنی، بخوابونی، باید کارای خواهرشوهرتم بکنی، اب کمپوت بهش بدی و بعضی از بیمارستانها همراه لگن مریض رو خالی میکنه و واسه استفاده از سرویس بهداشتی کمکش کنی
کمکش کنی به بچه شیر بدی پوشک بچه عوض کنی البته شاید خود پرستار اونجا عوض کنه خود اونجا بهتون می گن چی بخرین چی بخوره معمولا کمپوت انجیر هلو یا گلابی باید بخوره البته چند ساعت بعد عمل
نه سرم تو دستشه.من ۱۱ سزارین شدم ۲ اومدم تو بخش تا۱۰ شب نذاشتن چیزی بخورم.گفتن از وقتی اومدی تو بخش تا ۸ ساعت بعدش نباید چیزی بخوری.بعدش یه چنتا خرما خوردم و ابمیوه
تا 8 ساعت نبتید چیزی بخوره.بعدش چایی یا اب میوه .ابمیوه اناناس بهتره چون به خوب شدن زخم کمک میکنه شما بیشتر باید بچه داری کن.برا دردش هم دکترها امپول وشیاف میدن