2777
2789

من از صبح تا شب حالت تهوع دارم دریغ از ی دقیقه حال خوش میخوام بدونم چطوری کار خونتون رو انجام میدید,چجوری اشپزی میکنید,من ک از بو همه چیزی حالم بهم میخوره ولی با این حال درست میکنم, خیلی عاجزم, تازه ی پسره چهار ساله هم دارم ک مدام میخواد باهاش بازی کنم ,شما جطور باهاش کنار میاید?❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوری بودم با این تفاوت که بچه اولم بود از صبح تا شب خونه مادرم افتاده بودم گوشه خونه. وای چقدر بد بود. 

خدا کنه برا بعدی اینجور نباشم.

به شوهرت بگو یه کم کمک کنه خودتم روسری ببند دم بینیت. و اینکه واحب نیس همه کارای خونه رو انجام بدی‌

قرص دمیترون و قرص گیاهی زنجبیل تهوعتا کم میکنه.

چند هفته ای؟

منم اینطوری بودم با این تفاوت که بچه اولم بود از صبح تا شب خونه مادرم افتاده بودم گوشه خونه. وای چقد ...

من ده هفتمه همسرم میره بیرون نمیاده تا دوازده ظهر ناهار میخوره بعدشم میخوابه ,بعدشم ک سرکاره, 😢😢 

من ده هفتمه همسرم میره بیرون نمیاده تا دوازده ظهر ناهار میخوره بعدشم میخوابه ,بعدشم ک سرکاره, 😢😢&n ...

خب اولاشی کم کم خوب میشی. بگو همسرت باهات همکاری کنه. سختی های دوران بارداری و زایمان و بچه داری باید برای هر دو نفر باشه. 

مثلا نخوابه یا الکی بیرون نره