2777
2789
عنوان

بی بی چک اول مثبت بعدش منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 36 پست
فقط دعام کنید چون لامصب دردای پریم زیاد شده شدید باید تا اخر هفته خودمو بزنم ب بیخیالی بقیشم توکل ب ...

عزيزم بارداري شما الان فقط استراحت كن و خوشحال باش 

لقاح دير بوده وگرنه شما بارداري 

خيلي خوشحال شدم برات مباركه برا منم دعا كن

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
عزيزم بارداري شما الان فقط استراحت كن و خوشحال باش  لقاح دير بوده وگرنه شما بارداري  خيل ...

منم محتاج دعای خیر شماهام 

الهی بحق این ماه پر برکت خدا دامنتو سبز سبز سبز میکنه 

توروخدا دعام کن خیلی چشم انتظارم بعد سقطم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم محتاج دعای خیر شماهام  الهی بحق این ماه پر برکت خدا دامنتو سبز سبز سبز میکنه  توروخد ...

ان شاالله همه چي خوب پيش ميره

من جاي تو بودم الان نماز شكر ميخوندم و صدقه ميدادم و خوشحالي ميكردم

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
ان شاالله همه چي خوب پيش ميره من جاي تو بودم الان نماز شكر ميخوندم و صدقه ميدادم و خوشحالي ميكردم

اتفاقا از دیشب  بفکرم ممنون گفتی دوست خوبم

امیدوارم خدا همینجور که فاز مثبت دادی و دلمو شاد کردی خداهم دلتو شاد کنه 

این شبا برای هم بیشتر دعا کنیم

من بیادتم حتما حتما شمام برای بارداری من دعا کن

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
اتفاقا از دیشب  بفکرم ممنون گفتی دوست خوبم امیدوارم خدا همینجور که فاز مثبت دادی و دلمو شاد کر ...

حتما مهربونم ممنونم از محبتت 

ان شاالله هميشه دلت شاد باشه خانمي❤️

خب دکتر چی گفت؟چقدر دیگه باید صبر کنی؟

هیچی عزیزم فعلا باید صبور باشم تا اخر هفته یا پری میاد یا نی نی میاد و بتامو میره بالا

بعضی وقتا جواب کاذبه

۲راه داری

۴روز دیگه اگه پریود نشدی دوباره با یه مارک دیگه تست کن

یا برو تست بتا

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
رفتم اتفاقا  مشکوک شد ولی خیلی به منفی نزدیکه بالای ۲۵مثبته،بین ۱۰تا ۲۵مشکوک برای من ۱۰وخورد ...

شاید لقاح دیر انجام شده

صبر کن ۲روز دوباره ازمایش بده اگه بالا رفته باشه بارداری

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش

سلام منم ۷روزه ای یو ای کردم دوبار تست زدم منفی شد نمیدونم چرا روز پنجم  مثبت شده بود شاید تاثیر امپول اچ سی جی بوده چون یکشنبه قبلی زدم ای یو ایم سه شنبه بودالان یک هفته از ای یو ایم میگذره یعنی زود زدم😥

سلام،چیشد نتیجه شما؟

هیچی ازمایش اول مشکوک ازمایش دوم مشکوک

امپول زدم پری بیاد 

بهمین راحتی

مبارک عزیزم شما باردارید با ای یو ای جواب گ رفتین!!!

نه عزیزم من اقدام طبیعی هستم فعلا

الهی خدا دلتو شاد کنه صبور باش ان شاالله چند روز دیگه۲ خط پر رنگ میبینی