2777
2789
شما پس چی میگن تازه من جلو جاری میگه در صورتی که جاریم ده بیدار میشه

اووووف نگو که دلم خونه،از هرچی مادرشوهری که بازبونش نیش میزنه‌متنفرم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پس چی میگن تازه من جلو جاری میگه در صورتی که جاریم ده بیدار میشه

مال من کلی دروغ و تهمت بهم میزنه،حرفای زشت خودشو از زبون من به همه میگه و همه رو ازم دلخور میکنه

دورویی میکنه هی بدگوییمو میکنه

بازم بگم؟!

حالا تازه فهمیدم مادر شوهر هیچوقت دوست ادم نمیشه واصلا نباید بهش رو بدی

آره دقیقا،البته مادرشوهر من بعداز ابنکه جاریمو گرفتن اینجوری شده همممش تیکه و کنایه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مال من کلی دروغ و تهمت بهم میزنه،حرفای زشت خودشو از زبون من به همه میگه و همه رو ازم دلخور میکنه دو ...

ببخشید خانومی شما چه رفتاری درمقابل مادرشوهرت داری

راستش همیشه مثل مادر حسابش کردم خودش خوبه ولی نه به اندازه من خودش میگه بیشتر از دخترام هوام داری ولی وقتی اینجور گفت خیلی ناراحت شدم

راستش همیشه مثل مادر حسابش کردم خودش خوبه ولی نه به اندازه من خودش میگه بیشتر از دخترام هوام داری ول ...

نه اتفاقا مادرشوهر هرطور هم باشه بازم مادرشوهره،من که واگذارش کردم بخدا

من اوایل هیچی نمیگفتم اونم دور برمیداشت

الان محترمانه جوابشو‌میدم

خونش کم میرم بااینکه طبقه پایینمونه

گاهی که بهم‌تیکه میندازه منم با تیکه جوابشو‌میدم

من اوایل هیچی نمیگفتم اونم دور برمیداشت الان محترمانه جوابشو‌میدم خونش کم میرم بااینکه طبقه پایینم ...

منم چیزی نمیگم اوناهم پرروتر میشن،من متاسفانه زبون ندارم که جوابشو بدم.خوشبحالت گلم