2777
2789
عنوان

بچه ها کتاب خوب چیا خوندید بیاید معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 57 پست
الان مردی به نام اُوه فردریک بکمن رو میخونم😍😍😍

👌🏻👌🏻👌🏻 من همه کتاباش رو دوست داشتم یه نکته... اول "مادر بزرگ سلام رساند و گفت متاسف است" رو بخون بعد  "بریت ماری اینجا بود" هر دوش محشرن و اگه به این ترتیب بخونی بهتره البته خیلی وابسته بهم نیست  

لطفا اکانت پاک شود
از بین اینل فقط یکم بینوایان رو خوندم خییلی غم انگیز بود نتونستم ادامه بدم

آره تلخه😔 ولی سطح داستان خیلی باهاش و اینکه حقایق اون دوران رو بیان کرده

لطفا اکانت پاک شود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

👌🏻👌🏻👌🏻 من همه کتاباش رو دوست داشتم یه نکته... اول "مادر بزرگ سلام رساند و گفت متاسف است" رو بخ ...

حتما 😘😘😘

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
*سطح داستان بالاست

صد سال تنهایی هم خییییلی کتاب سنگینیه ولی فوق العاده است

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
منم💓

نویسندش کیه؟

سید مهدی شجاعی

مرررسی عزیزم🌹