2777
2789

7ساله از وقتی عقد کردیم قرار شد بریم شهر خودمون بمونیم یعنی شهری که من بدنیا اومدم بزرگ شدم.قول داده بود که تا قبل عید حتما بریم فاصله شهرما تا شهر شوهرم 11ساعته.حالا نمیاد و بهونه میاره که اونجا کار نیست وپیشرفت نیست حالا به 5سال میخوان دیه شو بدن منم یه سال پیش سر دعوا و قهر و نتیجه رسیدم نمیاد اونور مهریه اجرا گذاشتم ولی پیگیری نکردم.اگه شما بودین بااینکه میدونید تو شهر شوهر نمیتونی بمونید و غریبید میموندید و دوباره بچه دار میشدید و هرچی شوهر و خانوادش دوست داشت می‌کردید یا بچه 4سالتونو برمیداشتید و می‌رفتید ودیه رو بجای مهریه برمیداشتید و دانشگاه که نذاشت بهمن برم ادامه می‌دادید و با پول مهریه آرایشگاه میزدید که بلدید واقای خودتون میشدید و به خواسته های خودتون میرسیدید بااینکه معلوم نیست بعدا کسی پیدا بشه ازدواج دوباره کنید یانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوسش داشتم میموندم اگه نه میرفتم 

ذره چی

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

اخه باتصمیم ما شما نمیشع کبریت بکشی زیر زندگیت ماکه نمیدونیم شوهرت چجور ادمیه نه دیگه بچه نمیاوردم ولی برای طلاقم باید همه جوانبو بسنجی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دیه چیه دیه کیو میخوایی بگیری؟  بعدم فکر کردی هم طلاق میده هم مهر هم بچه؟

بچه تا ۷سال مال مادره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دیه چیه دیه کیو میخوایی بگیری؟  بعدم فکر کردی هم طلاق میده هم مهر هم بچه؟

دیه شوهر رو می‌گرفتم من برای طلاق پرونده نفقه و ضرب وشتم دارم نخواد بده میتونم بااون طلاق بگیرم بچه هم تا 7سال پیشمه.از 7تا 9پیش پدرشه که اونم اگه بچه وابسته مادر باشه بهش میدن بعد 9سال از بچه میپرسن

دیه شوهر رو می‌گرفتم من برای طلاق پرونده نفقه و ضرب وشتم دارم نخواد بده میتونم بااون طلاق بگیرم بچه ...

مردی که دست بزن داره مرد نیست .

چه موندی چه رفتی قید بچه دومو بزن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

نه خب تو طلاق نگیر پول مهریه بگیر تو شهر شوهرت ارایشگاه بزن یه بچه دیگه هم بیار برای بچه اولت طلاق خوب نیست بخاطر دوری از خانواده جدا نشو بخدا همون خانواده بعد طلاق توسرت می زنن چه بسا بچه تو شوهرت سر طلاق بگیره ازت دانشگاه یه رشته راحت غیر حضوری بردارترجیح پیام نور یا علمی کاربردی که شهریه اش کمتره والا من لیسانس دارم هیچ جا کار پیدا نکردم همون بهتر نخوندی ارایشگاه بزنی شرف داره