2777
2789

همه چی تا هفته پیش خوب بود

تو سونوی آنومالی گفتن مشکل داره 😭😭

دارم دیوانه میشم

مهره اضافه تو ستون فقرات دیده شده

و روده هاش اکوژنه

آمینوسنتز شدم و سونو سه و چهار بعدی نوشته

تا جواب اینا بیاد ، من تلف میشم از نگرانی

کسی بوده تو شرایط من باشه؟

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعن نیستم ولی توی یکی از سونو های خواهرم بود ک گفتن معده بچه مشکل داره و ریه هاش ناقصن و باید سقط شه... ک تو سونوی بعدش گفتن ن همچین چیزی نیست و تشکیل نشده بوده و یا پزشک قبلی اشتباه کرده الان ی دختر دوساله شیطون داره ... انشاءالله ک خدا ب دلت ارامش بده عزیزم

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
مطمعن نیستم ولی توی یکی از سونو های خواهرم بود ک گفتن معده بچه مشکل داره و ریه هاش ناقصن و باید سقط ...

خدا حفظش کنه

خدا از زبونت بشنوه ، ترو خدا برام دعا کنید ، دارم سکته میکنم

دركت مي كنم عزيزم آروم باش صلاح خدارو در نظر داشته باش 

ده دقیقه آرومم ، بعدش یهو اشکام میریزه

دست خودم نیست

خدا حفظش کنه خدا از زبونت بشنوه ، ترو خدا برام دعا کنید ، دارم سکته میکنم

انشاءالله عزیزم هیچ مشکلی نیست .. و چن ماه دیکه نی نی سالم و صالحتو بغل میکنی فقط اینکه بگم اینقدر استرس نگیر  قران بخون ارامش بگیری انشاءالله ک مشکلی نیست..باور کن خواهر من انقدررر خودشو دق داد ک بعد ک فهمیدیم چیزی نیست و نی نیش سالنه هممون میترسیدم به خاطر استرسایی ک کشید بچش ناقص باشه بخدا... توروخدا خودتو اذیت نکن ابجی گل💓بسپار دست خدا...نذرکن

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
گفتن تریزومی۲۱مثبته و بچه منگل و باید سقط بشه.امینوسنتز دادم و بعد ده روزجواب اومد بچه هیچ مشکلی ندا ...

واي متاسفم برات خدا خودش عوضشو بده خب برا من آنومالي هاشم سالم بود ازم گرفت راضيم ب رضايش

گفتن تریزومی۲۱مثبته و بچه منگل و باید سقط بشه.امینوسنتز دادم و بعد ده روزجواب اومد بچه هیچ مشکلی ندا ...

عزیززززززم😭😭😭