2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرم کلافه شده

332 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کسی میدونه چطور باید با کلاس اولی کار کرد بچه خواهرم اصلانمیشینه بخونه یا بنویسه-کسی اینطوری بوده شرایطش راهنمایی کنید خواهش میکنم-آبجیم خیلی اذیت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من کلاس دومه تا میخواست دو صفحه بنویسه یا بخونه دیوونه ام میکرد، از موقعی که معلم خودش انلاین درس میده و همونجا میپرسه دیگه خودش همه کاراشو میکنه

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

سعي كنيد با خريد جايزه و چيز هاي مختلف ببريدش سمت درس البته نه طوري كه شرطي بشه يعني تا جايزه نياشه نخونم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من خودم  کلاس اول دوبار مشق ننوشتم  معلم با خودکار محکم  زد پشت دستم از اون به بعد نوشتم خیلی درد داشت 😫 🙄  جالبه چند سال پیش واسه پسرش اومد خواستگاریم

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
من خودم  کلاس اول دوبار مشق ننوشتم  معلم با خودکار محکم  زد پشت دستم از اون به بعد نو ...

شما رو شناخت؟

خخخخ همونجا ضایعش میکردی😂

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏