2777
2789
عنوان

دلم گرفته دعواهای بی دلیل و مسخره😔😔😔+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔انقدگریه کردم 

عزیزم خیلی بده😔

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
نمیدونم🤔 شاید نمیتونن تناس بکیرن اون لحظه من خودم ک ترجیح میدم با پیام دعوا کنم چون همه حرفای تو ...

تو پیام راحت همه ی حرف ها رو میزنی ولی با تماس طرف وسط حرفت بیاد دیگه یادت میره چی میخواستی بگی👍😀

در دوران نامزدی پیشش نخواب، یدفعه همه چیو در خدمتش نزار دختر، مردا جنبه ندارن زودی رو دل میکنن، بزار یکم تشنت باشه تا بیشتر قدرتو بدونه، این چیزا برای آقایون خیلی مهمه، 

تو پیام راحت همه ی حرف ها رو میزنی ولی با تماس طرف وسط حرفت بیاد دیگه یادت میره چی میخواستی بگی👍😀

آره😂

ی بند پشت هم و رگباری پیام میدمو حرفامو میزنم

شاید حرف زدنی دلم بسوزه بعضی حرفارو نزنم ولی تو پیام راااحت میگم😅

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

وووای چقدر همه الکی الکی دعوا راه می اندازن منو عشقم تو این چهار که با هم هستیم یه بارم با هم دعوا نکردیم البته سال اول عشقم خیلی شکاک بود خیلی عصببی بود همش سرم داد و بیداد میکرد ولی من چیزی نمیگفتم آروم‌میشد زود این بحث تموم میشد واای هیچ وقت تو پیام دادن زنگ زدن با هم دعوا‌نکردیم عشقم واقعا مهربون حساسه همش بخاطره خواهرش که اینجوری حساس شکاک شده خواهرش خیلی اذیتش میکرد وقتی میدید عشقم من چقدر روش حساس بدتر به کارهای میکرر عشق منو عصبی ناراحت میکرد ولی الان خیلی خیلی خوب شده

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
آره😂 ی بند پشت هم و رگباری پیام میدمو حرفامو میزنم شاید حرف زدنی دلم بسوزه بعضی حرفارو نزنم ولی ت ...

من تو پیام از پس شوهرم برمیام😅

وگرنه تلفنی یا حضوری یه جوری مظلوم یا حق به جانب میشه که همش من مقصر میشم

ولی تو پیام همش اون مقصر میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من تو پیام از پس شوهرم برمیام😅 وگرنه تلفنی یا حضوری یه جوری مظلوم یا حق به جانب میشه که همش من مقص ...

دقیقا

😔😔انقدگریه کردم  

گلم برید پیش مشاور زوج درمانگر و تا به تفاهم نرسید و مشکلاتتون رو حل نکردید زیر یک سقف نرید،چون مشکلات زندگی هم اضافه میشه و مشکلاتتون پیچیده تر میشه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
نمیدونم🤔 شاید نمیتونن تناس بکیرن اون لحظه من خودم ک ترجیح میدم با پیام دعوا کنم چون همه حرفای تو ...

اتفاقا بدترین نوع دعوا از طریق پیامه. چون خیلی سوتفاهم پیش میاره. فقط با حضوری حرف زدن میشه مسائلو حل کرد.خیلی تاثیر داره قدرت چشم ها

بهش بگو بجای پیام همو ببینید یا برید بگردید یا پیاده روی حس و حالتون بهتر میشه حالا اگه جواب پیامشو نمیدادی ی چیزی خب اون اول پیام بده و چتو شرو کنه رو همه مسائل ریز بینه؟ 

عزیزم ناراحت نشو مردا همینن ی روز خوبن ی روز بد 

برین زیر ی سقف عاشق هم میشین واز باهم بودنتون لذت میبرین

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻