2777
2789

دلم خیلی گرفته 

تو حالت خلا هستم

بی دلیل با نامزدم دعوام میشه

اونم ازم خسته شده

ی روز عاشق همیم یه روز از هم متنفر

امروز بهم گفت تو انگار مثه یه همکاری برای من

نه زنگ میزنی ن پیام میدی

اتفاقا همیشه سراغشو میگیرم همیشه بهش محبت میکنم

راستش ته دلم یه وقتایی ازش بدم میاد😔

حس میکنم تنهام میزاره

حس میکنم میره

ب ظاهرباهم خیلی خوبیم همه میگن چقد شما خوشبختید اما انگار حسی نیست بین ما‌.خسته ایم از هم 

لطفا برای آرامش ما دعا کنید تو این ماه رمضونی

چند وقت دیگه میریم سر خونه خودمون

😔😔😔😔😔😔😔😔

انشالله به حق این روزا خدا دلشو واسه من نرم کنه

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

چرا همه با پیام دعوا میکنن؟ بعد اسکرین میذارن؟؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
چرا همه با پیام دعوا میکنن؟ بعد اسکرین میذارن؟؟

چون بعد اینک دعواشون میشه تاپیک میزنن

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بنظرم ی مدت ازهم دور باشین فاصله بگیرین و پیام ندین بهم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
چون بعد اینک دعواشون میشه تاپیک میزنن

چرا پیامی دعوا میکنن؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
چرا پیامی دعوا میکنن؟

نمیدونم🤔

شاید نمیتونن تناس بکیرن اون لحظه

من خودم ک ترجیح میدم با پیام دعوا کنم چون همه حرفای تو دلمو راحت میزنم

فکر کنم پ شدی یا میخوای بشی

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ما پیام ندیم دیگه نمیدیم و سرد میشیم فقط کافیه دورشیم و تموم

ن باهم قرار بزارین ک مثلا ۵ روز یا ی هفته بهم دیگه فرصت بدین ک خوب فکراتونو بکنین