2777
2789
عنوان

دلم گرفته

235 بازدید | 40 پست

کیا مثل من حالشون خوش نیست؟من هر روز از زندگیم متنفر تر میشم ، هیچ امیدی ندارم ..دیگه نمیکشم ، میخوام بمیرم.

دیگه امیدی ب خدا هم ندارم ، میبینه هیچ کاری نمیکنه ..مگه نمیگن مهربونه ؟پس کجاست مهربونیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من....هیچ آرزویی ندارم

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

عزیزم بالاتر از نیروی خداوند نیرویی نیست ... 

ب مصلحت خدا ایمان داشته باش 

این روزای مزخرف و سخت برای همه پیش میاد عزیزم 

ان شالله ب حق همین ماه مبارک ب مراد دلت زود برسی اجی

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

عزیزم این علائمی که میگی علائم افسردگیه 

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  
عزیزم بالاتر از نیروی خداوند نیرویی نیست ...  ب مصلحت خدا ایمان داشته باش  این روزای مزخ ...

همیشه ازین روز میترسیدم ک کفر بگم ، الان دیگه نمیتونم خودمو جمع کنم ، کاش میمردم و اینجوری نمیشدم