2777
2789
شدیدا ب اون فایل احتیاج دارم اما نمیشه ادیتش کرد... Wordام هم ٢٠١٠ هست سیستمِ خودکار نداره!:/ هر چی نرم افزار هم دانلود کردم، یا الکی بودن یا ٢ صفحه شو تبدیل میکردن.. لطفا اگر میدونید دریغ نکنید دوستان. مرسی...
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
کسی نمیدونه؟؟
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
اصلا امکان نداره پی دی اف به ورد تبدیل بشه
هرگز به یک زن نگو:
تو که خانه بودی چه کار کردی؟
خستگیت واسه چیه؟
.باید دقیق تر نگاه کنی. ریزبین باشی?!
او هیچ کاری هم نکرده باشد، امیدت را
در این خانه زنده نگه داشته است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مامان محمد امین جان شدنش ک میشه ولی من نمیتونم..
منم متنم انگلیسی هست منیژه جان..
http://www.sarzamindownload.com/887/-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-PDF-%D8%A8%D9%87-Word-%D9%88-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4---Xilisoft-PDF-to-Word-Converter-1.0.2
وقتی می گویم برایم دعا کن یعنی کم اورده ام!!! یعنی دیگر.......! کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید...!!! حرفی نمیماند فقط التماس دعا.....
حوا جان اتفاقا اینو امتحان کردم.. در هر حال ممنونم از لطفتون
اینی که لینکشو گذاشتم خوبه.pdfهای انگلیسی و بعضی از فارسی ها رو تبدیل میکنه
وقتی می گویم برایم دعا کن یعنی کم اورده ام!!! یعنی دیگر.......! کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید...!!! حرفی نمیماند فقط التماس دعا.....
نمیشه حوا جان... منم امیدواربودم اما نشد:/