2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم.من خیلی لوسم یا حق با منه کاملا؟؟؟+اسکرین+عکسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 24726 بازدید | 593 پست
اصن توجهی ننمود از کاراش گفت فقط ک بفهمم حوصله این ادا مداهارو نداره🤣همه میگن چیه انقد عشقم عشقم می ...

بازو منظورت بغله

گاهی فقط خودت میفهمی ؛                                        دیگه اون آدم سابق نیستی !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چ عشقم عشقی میگه🤢  این تکیه کلامش شده حواست باشه...من یبار پشت گوشی ب مسخره ب دوس پسرم گفتم عج ...

آره متاسفانه دیگه تیکه کلام جفتمون شده هرکی میبینه عقش میگیره ولی تو پیاممون حتما باید باشه اگه نباشه دعواس😕

اصن توجهی ننمود از کاراش گفت فقط ک بفهمم حوصله این ادا مداهارو نداره🤣همه میگن چیه انقد عشقم عشقم می ...

خب کلمات دیگم هست عزیزم الان خوندم ک عقدی..یکم تنوع بده 

آره متاسفانه دیگه تیکه کلام جفتمون شده هرکی میبینه عقش میگیره ولی تو پیاممون حتما باید باشه اگه نباش ...

اشتباه نکن همینه ک خسته شدی تنوع بده خواهشا   ...این همه کلمه یچیز مخصوص داشته باش ک فقط اونو باهاش صدا بزنی

اشتباه نکن همینه ک خسته شدی تنوع بده خواهشا   ...این همه کلمه یچیز مخصوص داشته باش ک فقط اونو ب ...

وای چشمت روز بد نبینه ی روز واسه درآوردن حرصش به دوستم گفتم عشقم قهر کرد رفت هرچی از دهنش درومد بارم کرد