2777
2789
عنوان

بیاین کمک لطفا

62 بازدید | 17 پست

چرامن باکارمند بودن وزیبایی خدادادی وپاکدامنی شوهر خوبی نصیبم نشدچون پدرم آدم اجتماعی نیست ولی فامیلمون دختر معمولی بدون شغل ولی پدرش زرنگ واجتماعی هست بهترین مرد نصیبش شد

به این نیست والا عزیزم پدر شوهرم یه مرد نامداره خیلی ها میشناسنش الان اسمشم بگم تو گوگل سرچ کنی میاره ولی یه دوماد بیکار و بی عار گیرش اومده هرچند پسره ارومه و دخترشو دوس داره ولی بیکار

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خودشون هموخواستن ولی خواستگاری سنتی معمولا اینطوری نمیشه

همو نمیخواستن پیشنهادی بود ولی پدرش چون مرد خوبی بود پدر شوهرم قبول کرد ولی الان پشیمونه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
عزیزم  بنظرم پدرخیلی مهمه

اره کلا روایط اجتماعی خانواده ما ضعیف بود و بعصی خواستگارا رو حتی به خونه راه نمیدادیم. البته خیلی هم خانواده خوب و تحصیلکرده ای هستیم و به خوب بودن همه جا معروفیم. فک کن حتی مهمونی هم زیاد نمیرفتم به مامانم میزبانا میگفتن چرا بچه ها رو نمیارین مامانم هم میگفت والله خودشون نمیان میگن درس دهریم راستم میگفت خودم نمیرفتم خیلی هم دختر مثبتی بودم یعتی فقط درس و ورزش

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
اره کلا روایط اجتماعی خانواده ما ضعیف بود و بعصی خواستگارا رو حتی به خونه راه نمیدادیم. البته خیلی ه ...

روابط اجتماعی خیلی مهمه من دوتابچه دارم شوهرم بدتر از پدرم باکسی رفت وامد نمیکنه فقط با دوستاشه

روابط اجتماعی خیلی مهمه من دوتابچه دارم شوهرم بدتر از پدرم باکسی رفت وامد نمیکنه فقط با دوستاشه

باشه بهش بگو قانعش کن  خودتم حداقل اونطوری نباش

من جمع دوست دارم الان تو شهر شوهرم اقامت داریم کس زیادی نمیشناسم بابچهها سخته جمع دوستای شوهرم دوست ...

آره خوب میکنی با هر کسی رفت و آمد نکن کسی که به شما بخوره و خوب باشن