2777
2789

سلام عزیزان

من سه ماهه قرص ال دی نمیخورم سه سال مرتب میخوردم این ماه اقدام کردم اما باردار نشدم تو بارداری اولمم هیچی مشکلی نداشتم 

اگه تجربه ای دارین خیلی ممنون میشم با من در میون بذارین...نیاز هست دکتر برم؟

یک سال و‌نیم بعد 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیش ماه قبل اقدام قطع کردم شیش ماه هم اقدام کردم تا باردار شدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ینی حالا حالاها باید منتظر باشم؟

نمیدونم من خودمو گفتم نگفتم قاعده اش اینه که 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون خانومی نمیدونم برم دکتر یا نه؟

برو یه آزمایش بده ببین مشکلی نداشته باشی مثلا من گفت تیروئیدت لب مرزه اگر قرص نخوری باردار نمیشی قرص خوردم باردار شدم