2777
2789
عنوان

ثبت نام بورس کسی میدونه ؟؟؟؟

50 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من میخوام تو بورس ثبت نام کنم تا اونجایی ک من متوجه شدم اول کد بورسی میگیری بعد باید چیکار کنی ؟؟؟باید بری خود دفتر کارگزاری ؟دفتر بورس؟؟دفتر پیشخوان ؟پست بانک؟؟؟

و اینکه باید کپی مدرک تحصیلی رو برد یا اصلشو؟؟؟

لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه

اول مطالعه کن 

یه کار تخصصیه 

گیر این کانالها نیفتی 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

اول ثبت نام درسجام بهت یه کدمیده ،کدروبه همراه کارت ملی وشناسنامه وکپی ازتمام صفحات شناسنامه میبری پیشخوان،ثبت نام میکنی،یکم طول میکشه برات کدبورسی میاد،شرط تحصیلات حذف شده😐نیازبه مدرک تحصیلی نیس

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از آگاه آنلاین ثبت نام کن مشخصات کادت ملی و شناسنامه آدرس کدپستی،شماره حساب که کوتاه مدت باشه و بانک باشه مموسسه نباشه بعدش کارت ملی و شناسنامه رو ببر دفتر پیشخوانی که احراز هویت یا سجام داره اونجا چند تا کاغذ امضا میکنی و ازت عکس میکنه ۱۵ تا ۳۰ تومنم هزینشه

اول از آگاه آنلاین ثبت نام کن مشخصات کادت ملی و شناسنامه آدرس کدپستی،شماره حساب که کوتاه مدت باشه و ...

عه چه جالب نمیدونستم ک شرط تحصیل برداشته شده 

تو این روزا هم میشه ثبت نام کرد دیگه