2777
2789
عنوان

تاپیک خانومایی ک دست بزن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 63 پست

چرا دروغ میگی اخه؟

خودتو درمان کن اینقدر دروغ نگی

تاپیک دیروزت گفتی مجردی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مث شوهر توام... سکوت میکنم حتی نگتش نمیکنم ولی انقد کرم میریزه و تحریک میکنه ک امپرم بچسبه ب سقف ...

وای نمیدونی چقد عذاب اوره که طرف مقابلت وسط دعوا سکوت کنه ! من به شوهرم میگم حرف بزن داد بزن دعوا کن اما سکوت نکن چون واقعا اعصابم خراب میشه وقتی هیچی نمیگه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وای نمیدونی چقد عذاب اوره که طرف مقابلت وسط دعوا سکوت کنه ! من به شوهرم میگم حرف بزن داد بزن دعوا کن ...

اگ مث منه ولش کن ب حال خودش اعصابش خورده بذا خودش آروم شه معذرت خواهی میکنه االبته اگه طرفش شیلنگ نگرفته باشه روش. ولی شوهرم من حتی میرم در رو قفل میکنم هدفون میذارم ک صداشو نشنوم باز میاد ب زور در رو باز میکنه بالا سر من میشینه ب بحث کردن.ی بار اینقد حرصش گرفت از سکوت من ک قاب عکس عروسی رو ی موز درسته مالید من باز هم کاری ب کارش نداشتم. تفاله های چایی رو تو هال ریخت کاریش نداشتم پنیر پیتزا از یخچال دراورد خورد کرد رو عگفرشا کاریش نداشتم .... سطل آشغال رو پاشید تو خونه دیگه پوکیدم .... جنگ جهانی راه افتاد....

این آدم عوضی یا بیمار نیس ب نظرتون...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اگ مث منه ولش کن ب حال خودش اعصابش خورده بذا خودش آروم شه معذرت خواهی میکنه االبته اگه طرفش شیلنگ نگ ...

اوه نه دیگه همسر شما یکم زیاده روی میکنه , من نهایتش اگه شوهرم مثل شما پاشه بره تواتاق میرم میزنمش   

وای نمیدونی چقد عذاب اوره که طرف مقابلت وسط دعوا سکوت کنه ! من به شوهرم میگم حرف بزن داد بزن دعوا کن ...

وای شوهر منم همیشع شلوغه ها وسط دعوا لال میشه میرم میزنمش میگم فقط حرف بزن چرا ساکتی 😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖خیلی بده😫

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃