2777
2789
من خودم لاغر دوست دارم ولی بعد ازدواج خیلی چاق شدم ولی به نظرم کلا به چاق و لاغری نیست باید بدنت سفت ...

خوشا به حالت چاقی من که هر کاری میکنم چاق نمیشم

توپ تانک فشفشه   بقیشو نگم شرنشه😂
منم لاغری در حد مسخره کردنم بود از وقتی ک حرص و جوش رو گذاشتم کنار شیرخشک خوردم برای وعده های غذا ...

شیر خشک تاثیر دارع واقعا؟؟؟آخه یکی از دوستام میخورد ولی فایده ای نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم لاغر خوبه من خودم چاقم در حد ۶۷ کیلو اصلا راضی نیستم.نیم ساعت پیش به شوهرم گفتم واسم طناب و حل ...

خداییی شما چیکار میکنید چاق میشین ؟؟؟من که هرچی میخورم فایده ای نداره 

خوشا به حالت چاقی من که هر کاری میکنم چاق نمیشم

کاش چاق بودم حداقل یه سره گرد میشدم الان بقیه جاهام لاغره ولی فقط شیکمو پهلو دارم شبیه همبرگر شدم🤦🏻‍♀️تو شیر خشک بخور بادوم زمینی هم خوبه وقتی هم غذا میخوری یه فیلم کمدی بذار باهاش ببین وقتی بخندی غذا گوشت میشه میچسبه به تنت وقتی ناراحتی چیزی نخور از سم بدتره

منم لاغری در حد مسخره کردنم بود از وقتی ک حرص و جوش رو گذاشتم کنار شیرخشک خوردم برای وعده های غذا ...

بادکش برای پایین تنه هم تاثیر داره؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

من فقط قسمت بالاتنه استفاده کردم فقط دو هفته سایز لباس زیرم یک سایز افزایش داشت

با روغن خراطین ماساژ میدادم تا زمانی ک احساس حرارت زیر دستم میکردم بعد برای یک ربع بادکش بعد از اون ماساز با آب داغ و کمپرس آب سرد هر شب این کار ها رو تو دو هفته انجام دادم خیلی خوووب شد تو فکرش هستم ک یک بار دیگه برای دو هفته انجام بدم تا ب سابز دلخواهم برسم

من پشتم از گردن تا مچ پا مثل خط کش بود

شش ماه زمان برد تا بتونم برجستگی مد نظر رو ب دست بیارم فقط با ورزشهای با   سن و ران الان خیلی خوب شده

البته از وقتی تصمیم گرفتم ک کلا کمی چاق بشم احساس میکنم دوباره نیازه اون ورزش ها رو انجام بدم

من پشتم از گردن تا مچ پا مثل خط کش بود شش ماه زمان برد تا بتونم برجستگی مد نظر رو ب دست بیارم فقط ب ...

مرسی عزیزم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
خداییی شما چیکار میکنید چاق میشین ؟؟؟من که هرچی میخورم فایده ای نداره 

من اصلا غذام نمیکشه یکم که غذا میخورم به زور آب اونم.فکر میکنم با آب چاق میشم.آب وسط غذا آدمو چاق میکنه. شاید باورتون نشه من روز بوده ۲۳ ساعت هیچی نخوردم هیچی فقط آب تا دلت میخاد زیاد میخورم