2777
2789
عنوان

خانومای باتجربههه

149 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من امروز 6هفته ودوروزمه تادیروز با تیرکشیدن سینه وشکم واحساس سنگینی وضعف ازخواب پامیشدم ولی امروز اصلا احساس سنگینی ندارم سینه هامم حتی دست میزنمم درد نمیکنن ضعفم ندارم شکمم درد نداره خیلی میترسم کسی بوده اینجوری شده باشه؟

https://t.me/joinchat/KtEwTRwQLDfWfTN3xOTDtQمامانای باردار و اقدامیا.لینکو کپی بعد داخل تلگرام زخیره کنید بعد بیاید گروه

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتی سونو قلب؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️