2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

163 بازدید | 11 پست

سلام خانمای عزیز

یسوال داشتم بعداینکه اقدام میکنیم باید چنددقیقه درازکش بمونیم؟واینکه بایدبعدش حموم نریم؟؟چجوریاس میشه بگین ممنون میشم

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه بلافاصله از جات پا نشی کافیه این که میگن نیم ساعت پاهاتو بگیر بالا اینجیزا توجیح علمی نداره اسپرم در لحظه ورود به صدم ثانیه به سمت رحم حرکت میکنه بعدش میتونی دوش بگیری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

تا اونجایی که من خوندم از لحاظ علمی ثابت شده نیست که باید دراز بکشی ولی کار از محکم‌کاری عیب نمیکنه یه ۱۰ دیقه دراز بکش اگر شد یه بالشتم بزار زیر با..س ت ....حموم هم بعد همون ۱۰ دیقه میشه رفت...

پروفایلمو ببین لطفن😑اگه دیدی رعایت کن لطفن🤗اگه رعایت کردی خدا هر لحظه پشت و پناهت باشه😇

گفتن منم لایک کن ببینم🤭❤

دعا کنین زودتر مامان بشم یه صلوات واسه مامان شدنم بفرستین لایک کنین منم براتون صلوات بفرستم 

ممنون❤😊

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

من که همیشه یه دوساعتی رعایت میکردم و بلند نمیشدم بعضی اوقاتش هم تا صبح میخوابیدیم 

این ماه دو بار اقدام کردم یه بار ۲۰ دقیقه بعدش رفتم حموم یه بار هم یک ساعت بعدش و امروز صبح توی اولین سحر ماه رمضان بیبی گذاشتم و مثبت شد😍

https://t.me/joinchat/KtEwTRwQLDfWfTN3xOTDtQمامانای باردار و اقدامیا.لینکو کپی بعد داخل تلگرام زخیره کنید بعد بیاید گروه

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
من که همیشه یه دوساعتی رعایت میکردم و بلند نمیشدم بعضی اوقاتش هم تا صبح میخوابیدیم  این ماه دو ...

الهیییی عزیزدلمممم خیلی خوشحالشدممم😍😍😍براماهم دعاکنینن چشم اتتظادیم

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
الهیییی عزیزدلمممم خیلی خوشحالشدممم😍😍😍براماهم دعاکنینن چشم اتتظادیم

ممنونم🌹خودمم نزدیک ۵ ساله درگیر بارداری و فکر و خیالشم تو این مدت یه بار بچمو تو ۲۶ هفته از دست دادم😔بعد از اونم دوبار باردار شدم و هر بار تو حول و حوش غربالگری مجبور شدم کورتاژ کنم اینم بگم برای هر کدوم تقریباً یک سال اقدام بودم😔البته ناگفته نماند من یک دختر ناز دارم که ۱۰ سالشه بعد از اون این اتفاقات افتاد

یکی دو ماه پیش که رفتم دکتر بهم دارو نداد و گفت نه وضع سونوی خودت خوبه نه آزمایش شوهرت معلوم نیست بتونی باردار بشی یا نه الکی قزص بهت بدم که سر ماه پریود بشی و ناامید بشی،اومدم خونه و کلی راز و نیاز کردم و گریه کردم پریود که شدم خودم رفتم و از داروخانه یه ورق لتروزول خریدم و استفاده کردم و از شب نیمه شعبان با شوهرم چله زیارت عاشورا گرفتیم و هنوز ۱۴ ۱۵ شب نگذشته بیبی مثبت شد،این خودش یه معجزه است برام

اینا رو گفتم که بگم دل من خیلی شکسته و هرشب با دل شکسته و چشم گریون برای همه منتظرا دعا میکنم

چشم برای شما هم حتماً دعا میکنم،شما هم برای من دعا کن لطفاً که ایندفعه بتونم این هدیه خدا رو در آغوش بگیرم😍