2777
2789
واقعا؟؟چرا راضی نبود؟؟

میگه هیچ راهنماییم نمیکنه فقط قرص مینویسه میگه برو

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیم چطوره راضی هستی؟

من یه جلسه فقط رفتم پیشش تا الان ولی واس عفونت شیاف داد بهم راضی بودم 

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
کع سی همشیریم😍😘

چه خشه ایم همشهریشه بجوره  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من یه جلسه فقط رفتم پیشش تا الان ولی واس عفونت شیاف داد بهم راضی بودم 

والا من دوتا از فامیلامون تو بهداشتن گفتن اندیمشک زارعی و ضامن خوبن دزفول قانعی خوبه دیگه نمیدونم کجا برم

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
والا من دوتا از فامیلامون تو بهداشتن گفتن اندیمشک زارعی و ضامن خوبن دزفول قانعی خوبه دیگه نمیدونم کج ...

اره ضامن تعریفش شنیدم دزفول بیتا زلالی عالیه

زلالی و جنتی نوبتشون گیر نمیاد مال نازایین

تو این وضع کرونا دیر ب دیر میان زود هم میرن

اره کرونا همه جارو مختل کرده شایدم رفتم پیش ضامن

بسلامتی عزیزم😍😘