2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی نفهمه

455 بازدید | 34 پست

امشب خونشون بودیم با دوتا برادرشوهرام 

دخترم کیف پول منو گم کرده بود تو خونشون کلی گشتم پیدا شد 

بعد ک پیدا شده میگه واس تو پیدا شد؟ کفگیر منو اونروز دخترت گم کرده معلوم نیس یهو چی شد 

با لحنی ک انگار من برداشتم 

منم گفتم مامان ول کن دیگه یه کفگیر چوبی سوخته ارزشی نداره ک کلی کفگیر داری من دوتای اونو برات میخرم 

گرفت جلوی بقیه گفت والا نمیخری ک دروغ میگی

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

منم بهم برخورد پاشدم لباس پوشیدم گفتم مامان کی چیزی گفتی و من نخریدمچرااینجوری بامن حرف میزنی جلوی بقیه 

و اومدیم خونمون 

اونروز گم شدن اون کفگیر بجز دخترمن 

پسر خواهرشوهرمم بود میگه تقصیر دختر توئه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان تاپیک مادرشوهر شروع شد✅

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
شما هم بد گفتی مالش براش عزیز  مخصوصا وقتی سن میره بالا قبلابراش میگرفتی خوب

عزیزم مال ما برامون عزیز نیس ک بخاطره همه زن داره مستاجر خرابش میکنه و ما جرات نداریم بریم خونه ای ک خودمدون خریدیم توش بشینیم

تو ب من گفتی جیشو من قهرم باهات

عیییییی چ بچه بازی

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....