2777
2789

سلام ، بچها واقعا دلم شکسته ، همسرم تو این ۶سالی که ازدواج کردیم ، حتی قبل ازدواج که دوست بودیم ، تا حالا این حرفو نزده بود، دخترم ۶ ماهه که بدنیا اومده ، خیلی اخلاقش عوص شده ، فکر میکنم دیگه واسش مهم نیستم ، فقط زندگی و فکر ذکرش شده اون ، من بدنم خیلی ضعیف شده ، بخاطر بیماری زمینه ای که داشتم خیلی دچار بدن درد و استخون دردای شدید میشم ، امروز موقعی که دخترم بغلم بود گفتم خیلی بدن درد شدیدی دارم ، یدفعه بی مقدمه گفت تو خوشت میاد من بهت ترحم کنم ادای مریضارو درمیاری ، من هیچی نگفتم فقط ساکت موندم ، نمیدونم شاید طرز رفتار اشتباه من باعث همچین برداشتی شده ، واقعا باورم نمیشه همچین حرفی زد ، خیلی ناراحتم

زیادی بیان کردن درد و بیماری همینه مردها متنفرن

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

میدونم درد دارید تازه زایمان کردید همه اش سخته ولی شاید اون هم از شنیدن غر های مداوم خسته شده

بیماریتون درمان نداره؟😔

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش مردا وقتی زن هاشون مریض باشن به هم میریزن همسر من وقتی مریض باشم همش نگران عصبی میشه

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤

خب تو بارداری و زایمان 

لابد خیلی اذیت شدی و دردو تحمل نکردی و بروز دادی

حالا فک میکنه خودتو لوس میکنی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
زیادی بیان کردن درد و بیماری همینه مردها متنفرن

البته خودشون اگه يه خراش بردارن آه و نالشون به راهه ولي ما زنا اگه رو موتم باشيم بايد سرحال باشيم براشون 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

اگر ینفر جلوخودتم انقد ناله میکرد شاید همینکارو میکردی عزیزم میدونم درد داری اما با نالیدنت دردات خوب نمیشه که تازه طرف مقابل کلافه میشه یکم تودار باش ازین به بعد درست میشه ناراحتم نشو

متاسفم واقعا،منم شوهرم بهم‌گفت تو سندرم من یه چیزیم میشه داری الکی دکتر برام سونو سینه نوشته بود گفت ...

شوهر منم هرروز میترسه کرونا گرفته باشه.خسته میشه آدم😕

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.