2777
2789
عنوان

عکس بدوبین بیاین زود😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 31 پست
رو مد نباش..هرچیزی ک به دیزاین خونت میاد بگیر. هرچیزی ک مد میشه بالاخره یه روز از مد میوفته.چه لباس ...

احسنت😉

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بیشتر فرشای ترک مده طرح های خلوت و تک رنگ اکثرشونم سایز ۶ متری داره

عکس نداری بفرستی ببینم چطوریه؟

قیمت دقیقشو نمیدونم ولی فرش ترک از فرش ایرانی عزیز تره عزیزم چون هم خلوت تره هم فانتزی تر

اها باشه عزیزم اخه میخوام فرش بگیرم از این مدل خوشم اومد گفتم بیام اینجا ببینم چطوری خوبه یا نه  که دیدم😐😐😐

اها باشه عزیزم اخه میخوام فرش بگیرم از این مدل خوشم اومد گفتم بیام اینجا ببینم چطوری خوبه یا نه  ...

اره گلم قیمتش کم تر هستش اینو مطمئنم ولی اکثرا اندازه ۶ متری دارن چون فانتزی هستن و اینکه بازم به سبک پرده و مبلمان و چیدمان خونت نگاه کن بعد فرش رو انتخاب کن اگه پرده و مبلمانت فانتزی و اسپرت هستن فرش ترک مناسب تره و برعکسشم میتونه باشه

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
اره گلم قیمتش کم تر هستش اینو مطمئنم ولی اکثرا اندازه ۶ متری دارن چون فانتزی هستن و اینکه بازم به سب ...

نه من کلا خوشم از مبلو پرده سلطنتی نمیاد دوس دارم همه چیزم اسپرت باشه مبلمم که چستر همین مدلا بیشتر بهش میاد هر جی نگاه میکنم واقعا مرسی از کمکتو وقتی که واسم گذاشتی💝💝💝💝💋