2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مانتو بلند جلو بسته و بلند جلو باز چند متر پارچه لازم دارم؟

عزیزدلم بستگی به هیکل و مدل مانتو وقد مانتو شما  داره مثلا سایز36 تا 38 معمولا با عرض 150  مانتو راسته یک قد مانتو به اضافه یک قد آستین می خواد مثلا قد مانتو شما اگه 100 هست به اضافه قد آستین که معمولا60 میشه 160 سانت یه ده سانت برای زاپاس و... سری پارچه اضافه تر بگیر اگه خیاطت وارد نباشه پرت کنه کم نیاد

اما اگه سایزت بیشتر از 38 باشه و عرض پارچه  کمتر باشه یا مدل مانتو فون باشه این مقدار کافی نیست 

بهترین کار اینه که از خود پارچه فروش بپرسی این پارچه برای فلان مدل چقد نیازه خودشون وارد هستند و دقیقا اندازه میدن

آها ببخشید عزیزم الان مدلت رو دیدم 

اگه سایزت نهایتا تا 38  باشه یک قد مانتو به علاوه 60 قد آستین به علاوه 15-20 سانت برای کمری و زاپاس میخوای

بازهم بهترین کار اینه که از خود پارچه فروشی هم کمک بگیری چون دقیقا نمیدونم چه هیکلی دارین و چه قدی