2777
2789

خانوما من دوشبه استفاده ميكنم بعد يه ربع حالت موجي به پوستم ميده 

ميخوام بدونم اصن فايده اي داره !؟؟

تونرم سيگل ميزنم 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

بله من استفاده کردم

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضي هستي ؟؟جوش نزدي بعدش؟من سبز رنگش دارم 

من قرمزشو دارم نه خیلی خوبه چون پوستم خشکه خیلی پوستموتازه کرده

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
من قرمزشو دارم نه خیلی خوبه چون پوستم خشکه خیلی پوستموتازه کرده

كاش منم قرمز گرفته بودم بخاطر ويتامين سي ميترسم جوش بزنم 

آره همین امروز تو اینستا در مورد ابرسان ی پست بود مردم زیرش کامنت گذاشته بودن که باعث جوش میشه

منم از جوش ميترسم !!چون پوستم مستعد جوش هست