2777
2789
عنوان

از بهمنیا خوشتون میاد یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغرورننن و لجباز و اروم و منطقی و یکم تنبل 

کاملا درست فرموردی من که تمام این موارد رو بلا استثنا دارم😂😂

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
استارتر متولد بهمنی؟

اره. خاسم نظر بقیه رو راجب خودمون بدونم

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
اروم و منطقی تقریبا متضاده لجبازه ها😂😂

بعضی جاها لجبازیم جاهای رسمیم آرومیمم زمانیم که نیاز میشه منطقی هستیم لااقل من اینطوریم

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
منم متولد بهمن سال 1383 ام.فکر کنم شما هم متولد همون سال باشی. کدوم روز تولدته؟

اره دقیقا . هم سنیم😊۲۱ ام

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
هوم.من 18

خوشبختم عزیزم❤

هوم.من 18

راستی قلم ت رو خیلی دوست دارم