2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم یه جوری هستن

187 بازدید | 10 پست

میدونید یه جوری ان بی احترامی و اینا در کار نیستا ولی کلا به عروساشون بال و پر نمیدن ولی مثلا اگر دخترشون یه کاری کنه یا تو جمع یه حرفی بزنه همه باهاش همراهی میکنن یا توجه میکنن اما من که حرفی میزنم انگار نشنیدن همه شون همینطورنا مثلا دنیای غذای جدید و خوشمزه درست کنی یه کلمه نمیگن بهبه چه خوشمزه اس فقط برادر شوهر بزرگم میگه بقیه تا آخرش هم میخورنا بعضی وقتا با یه تعارف بقیه غذا رو هم میبرنا ولی دریغ از یه تعریف 😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم. همین که خوب میخورن و بقیه ی غذارم میبرن یعنی عملا دارن میگن غذاهات خیلی خوبه  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
خانواده شوهره دیگه انتظار نداشته باش

والا ما خودمون خانواده شوهریم اصلا همچین چیزی نیس اینا اصلا نمیدونم چشونه مثلا میخان انگار با حرفاشون بگن تو رو آدم حساب نمیکنیم با اینکه از هر لحاظی هم از پسرشون هم از دختراشون بهترم 

همینن دیگه بیخیال منم هر چی بخرم بده بلد نیستم سلیقه ندارم ولی وقتی خودشوشن همون کارو بکنن عالیه و عاقلن

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
اشکال نداره عزیزم. همین که خوب میخورن و بقیه ی غذارم میبرن یعنی عملا دارن میگن غذاهات خیلی خوبه &nbs ...

آخه فقط مسائل غذا نیس که چند سال پیش خدا کمک کرد و خونه خریدیم با اینکه با سختی و هزار مشکل پا به پای شوهرم کار کردم و پولامونو گذاشتیم یه خونه ای خریدیم که از محله اونا خیلی بهتره و بالاتره ولی دریغ از یه تشکر از یه بار که بگن آفدین که ولخرجی نکردی آفرین با هزار تا سختی با بچه کوچیک رفتی سرکار میدونی این چیزا دل آدمو میشکنه

آخه فقط مسائل غذا نیس که چند سال پیش خدا کمک کرد و خونه خریدیم با اینکه با سختی و هزار مشکل پا به پا ...

میدونم چی میگی بانو منم تقریبا همین شرایطو داشتم و البته دارم.مدتیه  از هیچ کس کوچک ترین توقعی ندارم حتی در حد احوالپرسی.انقدر آرامش دارم که نگو

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
میدونم چی میگی بانو منم تقریبا همین شرایطو داشتم و البته دارم.مدتیه  از هیچ کس کوچک ترین توقعی ...

آخه میدونی چیه آدم غصه میخوره پارسال بچه تم مریض شد منم یه مدت نبرومش مهد یه هفته یه روز درمیون تازه گذاشتمش پیش مادرشوهرم بعد یه هفته گف دیگه بچه تو نیار من اعصاب ندارم نمیگم وظیفه دارن ولی دلم شکست که یه کم باهام راه نیومدن

آخه میدونی چیه آدم غصه میخوره پارسال بچه تم مریض شد منم یه مدت نبرومش مهد یه هفته یه روز درمیون تازه ...

عزیزم.  دلم منم خیلی شکستن، خیلی بدتر از اینی که تعریف کردی ولی خب به خدا گفتم هرچه خودت صلاح میدونی