2777
2789

نمیدونم چقدر اعتقاد دارید من خودم خیلی وقت ها دعا کردم و سعی کردم که برای دیگران بهترین ها رو بخواهم

امروز گفتم که بیام تاپیک بزنم که بیاین باهم در این لحظه دعا کنیم برای اینکه این بحران تو کشور حل بشه و دعا کنیم که همه از ته دل شاد باشیم و آرامش برگرده 

منم یک حاجت دارم برام دعا کنید 

❤❤

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا الهی امین🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

من همیشه از ته دلم از خدا میخوام که همه آدم ها هر جای دنیا و با هر زبان و هر نژادی شاد باشن و در صلح و خوبی زندگی کنن و جز آرزوهامه. دوست دارم هیچ جا فقر و تبعیص و جنگ و بی انسانیت و... نباشه. واقعا وقتی یه نیازمندی رو بیرون میبینم یا کودک کاری رو میبینم واقعا قلبم درد میگیره بعصی موقع ها شده گریه کردم اعصابم خورد شده.

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
واقعا الهی امین🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ من همیشه از ته دلم از خدا میخوام که همه آدم ها هر جای دنیا و با هر ز ...

دقیقا ازوقتی کرونا امده انقدر ناراحت بقیه آدم ها بودم و همیشه میگم خدای مهربان به فرشته های کوچولو ک امید و هدیه شما هستند ببخش مارو 

مردم کلا مشکل دارن دیگه حالا کرونا هم بهشون اضافه شده خوشحالم که قلب های مهربونی مثل شما هنوز هستن 

الهی آمین🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

فقط کاش هرجایی به هر کسی وهر کمکی از دستمون بیاد دریغ نکنیم. آمین

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.